Hög innovationstakt och ökat engagemang med Power Platform

Power Platform | Joakim Westergren

Hög innovationstakt och ökat engagemang med Power Platform

Att stötta verksamheten med nya tekniska lösningar ska gå snabbt, vara säkert och ske till låg kostnad. Därför växer intresset för så kallade Low Code-lösningar – tekniska plattformar som inte kräver programmering.

Idag finns det plattformar som möjliggör hög takt i affärsutvecklingen kombinerat med hög säkerhet och låga kostnader genom standardisering och automatisering. En sådan plattform är Microsofts Power Platform som möjliggör att skapa appar utan att programmera, utan istället konfigurera och sätta upp system i ett tydligt användargränssnitt.

Detta frigör kapital till innovation och minskar samtidigt den tekniska skulden i form av till exempel gamla system som många företag har samlat på sig. Men jag menar att det finns fler fördelar än så:

Ökat engagemang när fler kan skapa appar!
Eftersom man inte behöver kunna koda kan fler hjälpa till! Du kan engagera dina medarbetare i verksamheten i skapandet av appar. Effektivt och inkluderande!

Snabbare affärsnytta!
Du kan rulla ut mobila appar i verksamheten snabbare eftersom plattformen ger dig en färdig säkerhetsstruktur, enkel formulärdesign, snabbkopplingar till datakällor och en massa färdiga funktioner. Det gör att du kan skapa affärsnytta snabbare.

Minskad risk
Risken för felutveckling minskar då man inte startar från början, utan det mesta redan finns i plattformen. Du behöver bara sätta ihop det för att stötta just din utmaning.

Roligare arbetsplats!
När det går snabbare och du kan få med dig en engagerad verksamhet så ökar nyfikenheten, känslan av medbestämmande och ett klimat där innovation och affärsutveckling kan sättas i centrum.

Power Platform är en nyckel till att lyckas med här. Det är en svit av verktyg i en gemensam plattform för att kunna fånga data, driva och styra affärsprocesser, följa upp verksamheten samt koppla ihop det med de andra systemen i en bibehållen säkerhetslösning.

Vi på Avega har samlat erfarna specialister som kan Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent för att hjälpa våra kunder att bli effektivare och ha roligare.

Hör av dig om du vill ha hjälp!

/ Joakim

Här kan du läsa om hur vi har hjälpt andra kunder:

Coor: Innovation och kreativitet med bibehållen kontroll med Power Platform Governance

https://www.avegagroup.se/kundcase/smidigare-schemaandringar-pa-sas-med-powerapps-och-flow/

https://www.avegagroup.se/kundcase/kvalitetshojning-i-bageriet-med-hjalp-av-powerapps/


Visa alla blogginlägg

Senaste blogginläggen