Är Kravare och BA samma sak?

Externt event, Frukostseminarium | 21 mars, 2018

Är Kravare och BA samma sak?

Ett frukostseminarium om Kravarbete, Business Analysis och ramverket BABOK.

Kravanalytiker, Kravhantering, Systemanalytiker eller rätt och slätt ”Kravare”. Det är ord vi använder om en person som arbetar med krav på en lösning i IT-projekt eller förvaltning. Ofta är arbetet som tas an mycket vidare än så. Vi talar om Business Analysis.

Är du nyfiken på vad BA egentligen innebär? Vad kan en BA ge för mervärde i din organisation? Utöver traditionell kravhantering, vilka betydelsefulla områden talar vi om?

Johanna Romin tar oss in i BA-världen genom att belysa de olika kunskapsområden och förmågor som ramverket BABOK (Business Analysis Body of Knowledge) beskriver. Vad är det som gör en ”Kravare” ännu vassare? Hur kan man som BA skapa ett större affärsvärde, och göra nytta – på riktigt.

Är du nyfiken på ramverket BABOK, och vad det skulle kunna ge för värde i din organisation? Välkommen på Frukostseminariet onsdagen den 21 mars på Avegas kontor i Malmö! 

Om talaren

Johanna Romin, konsult på Avega, har arbetat med Business Analysis och Kravarbete i närmare 20 år och har erfarenhet från både agila sammanhang och traditionellt kravarbete, projekt & förvaltningar, metodinföranden, kravledning, coachning & utbildning. Johanna brinner för att hjälpa kunder att hitta arbetssätt för kravarbetet som passar just deras situation, samt hitta hur en BA kan skapa ett mervärde.


Visa alla event