Avegas kvinnliga nätverk VEGA välkomnar alla kvinnor till en kvällsföreläsning med Annika R Malmberg!

Externt event, Föreläsningar | 29 maj, 2019

Avegas kvinnliga nätverk VEGA välkomnar alla kvinnor till en kvällsföreläsning med Annika R Malmberg!

Att lyfta varandra – kommunikation och ledarskap för bättre samarbete! 

Varmt välkomna till föreläsning med Annika R Malmberg som kommer att prata om hur vi kan lyfta varandra i en organisation. Utgångspunkten är att vi människor är olika, uppskattar olika saker och att vårt eget sätt att se på världen inte behöver vara det enda rätta. Vi kommer att få handfasta tips för hur vi kan bli bättre på att samarbeta, ge feedback och kommunicera. Allt för att vi ska kunna göra skillnad, skapa framgång och ha roligt – tillsammans!

Kvällen inleds med enklare middag och avslutas med mingel och bubbel.

Hållpunkter under kvällen:

17:30-18:00 Enklare middag

18:00-19:30 Föreläsning med Annika R Malmborg

19:30-20:30 Bubbel och mingel

Ta gärna med en kompis!

The more the merrier! Vi på Avega tror på att bygga nätverk. Därför får du gärna bjuda in en vän som också vill nätverka med andra kvinnor, gärna men inte nödvändigtvis inom vår bransch. Kom ihåg att din vän måste anmäla sig via anmälningslänken så att vi vet hur många som kommer.

Om Annika R Malmberg

Annika R Malmberg bjuder på träffsäkra och roliga tolkningar av hur olika vi människor kan se på livet och vilka konsekvenser det kan få när vi ska försöka komma överens med varandra, både på jobbet och hemma. Annikas föreläsningar är förankrade i den pedagogiska modell med fyra färger som ofta används för att beskriva hur olika vi människor agerar och kommunicerar.
Hon är en föreläsare du minns!

Varmt välkomna!

VEGA är Avega Groups professionella kvinnliga nätverk. Syftet med nätverket är att inspireras och utbyta erfarenheter, bredda medarbetarens nätverk i Avega, samt bidra till ökad mångfald.


Visa alla event