Digitala medarbetare – så effektiviserar Ambea verksamheten med bot:ar

Externt event, Frukostseminarium | 8 maj, 2018

Digitala medarbetare – så effektiviserar Ambea verksamheten med bot:ar

En digital medarbetare är outtröttlig, alltid på gott humör och tar alltid hänsyn till motpartens behov! Är du nyfiken på vad en digital medarbetare kan åstadkomma och hur de implementeras i praktiken? Välkommen på en föreläsning där vi beskriver trender, erfarenheter och möjligheter med bot-utveckling. Vår kund Ambea är på plats och berättar hur de just nu effektiviserar sin verksamhet med hjälp av boten Am-Beatrice.

Konceptet botar är inget nytt, men kostnaden för att skapa datorbaserade konversationer har minskat enormt de senaste två åren. Idag kan en lönsam bot byggas på några veckor. Det enda som krävs är att dialogerna är tillräckligt förutsägbara – och en vilja att prova nya lösningar!

Under föreläsningen kommer vi även att dela med oss av erfarenheter och lärdomar från implementationen av Am-Beatrice – bot:en som förbättrar vårdkvalitet och göra livet enklare för 14 000 medarbetare på Ambea med hjälp av datoriserade konversationer.

Ur innehållet:

  • Bot-utvecklingen idag
  • Användningsområden för bot:ar
  • Att implementera en bot – möjligheter och erfarenheter
  • Bot:ar som business case – vad krävs för att få lönsamhet?
  • Erfarenheter från implementationen av Ambeatrice på Ambea – kunden berättar
  • Botar i framtiden

Om talarna

Michael Buczek utvecklar chatbotar tillsammans med Avega, ett specialistkonsultföretag inom digital transformation. Michael har lång erfarenhet av driva affärsnytta och med IT, gillar att arbeta i teknikens framkant, byggde till exempel sin första e-handel redan 1996, började med botar för ett par år sedan som chef för IT-strategi på Telenor i Sverige och har fokuserat på botar sedan dess.

Victor Lysell är chef för Integration och Arkitektur på Ambea, ett av Sveriges ledande vårdföretag med ambitionen att vara branschens främsta aktör inom digitalisering. Victor brinner för effektivisering och förenkling och har under åren genom en integratörs ögon jobbat för att göra världen lite enklare, en kodrad i taget.

Välkommen!


Visa alla event