Internt event: Dokumenthantering + SharePoint = sant?

Föreläsningar | 6 december, 2016

Dokumenthantering + SharePoint = sant?

Vad ska man tänka på när kunden har behov att strukturera sin information och dokument?

Är det bara att ”slänga upp en SharePoint” eller finns det andra aspekter att ha med? Hur kan man kvalitetssäkra kundens informationsklassning? Eller ska vi helt enkelt acceptera att kundens dokument ligger ostrukturerat på G:\ ? Går det att sätta upp vettiga samarbetsytor inom ex. projekt mellan olika aktörer? När behöver man faktiskt applicera dokumenthantering?

Dessa och många fler frågor får vi möjlighet att ställa till Staffan Hugemark, VD för och grundare av Intelligo Formpipe. Med utgångspunkt i sharepointbaserade ECM-lösningen Contentworker kommer Staffan berätta om för- och nackdelar med Sharepoint som basen för dokumenthantering. Hur tänkte de när de byggde sin lösning? Vilka erfarenheter hade man gjort? När ska man välja en annan lösning är SharePoint? Vad ska man tänka på?

Syfte

Att fördjupa kunskapen kring dokumenthantering och informationsförvaltning i och utanför SharePoint.

Föreläsare

Staffan Hugemark är grundare av och VD för Intelligo Formpipe som verkat inom dokumenthantering sedan starten 1995. De har sedan starten byggt upp en unik kunskap inom området ECM och lösningar för den juridiska sektorn. Intelligo Formpipes lösningar används världen över för affärskritiska behov.


Visa alla event