Dynamics i molnet – möjligheter och utmaningar

Externt event, Frukostseminarium | 15 februari, 2018

Dynamics i molnet – möjligheter och utmaningar

Överväger du att uppgradera till Dynamics i molnet, men är osäker på hur du realiserar möjligheterna och undviker de vanligaste fallgroparna i uppgraderingen? Välkommen på vår frukost då vi delar med oss av våra erfarenheter och ger dig konkreta tips för att lyckas.

Möjligheterna med Dynamics 365 är många, inte minst tillgången till utökad funktionalitet utan motsvarande kostnadseskalering, samt de kontinuerliga uppdateringarna som säkerställer att man alltid ligger i teknikens framkant. Men hur hanterar man de förändringar som organisationen måste genomgå för att på bästa sätt utnyttja de nya möjligheterna? Hur säkerställer man att man realiserar den ökade produktivitet den nya plattformen tillåter?

Under frukosten kommer vi att beskriva de fördelar Dynamics i molnet ger, men också vara ärliga med de utmaningar en uppgradering ofta innebär. Utifrån våra erfarenheter från många implementationer och uppgraderingar delar vi med oss av vår fem viktigaste framgångsfaktorer samt konkreta, handfasta tips för att lyckas.

På plats har vi våra vassa specialister med lång erfarenhet av att jobba inom Dynamics 365-området. De stannar självklart kvar efteråt för att besvara eventuella frågor.

Välkommen!

 

Om talarna

Joakim Westergren är senior affärskonsult och lösningsarkitekt med över 20 års erfarenhet inom CRM, strategisk lösningsarkitektur och projektledning. Han har erfarenhet från införande av fler än 30 CRM – lösningar i olika typer av verksamheter.

Matts Eklund är senior lösningsarkitekt och förändringsledare. Hans specialistområde är förändringsledning genom plattformsarkitektur. Han har implementerat ERP- och CRM-system, portaler och e-handelslösningar på flera stora företag, där förändringsarbetet har varit helt avgörande för projektens framgång.

Nils Linder är senior projektledare med över 15 års erfarenhet av projektledning och införande av Microsoft AX och Dynamics 365. Hans specialistområden är kravdialog och design samt implementation av ERP-system i många olika branscher.

Målgrupp

Vi vänder oss till dig som är beslutsfattare eller ansvarig för en process eller område och som idag använder Axapta 3.0, Dynamics AX 2009, AX 2012, CRM 2011, CRM 2013, CRM 2016.


Visa alla event