Foundations of the Scaled Agile Framework® (SAFe™)

Externt event, Frukostseminarium | 22 mars, 2017

Foundations of the Scaled Agile Framework® (SAFe™)

Vad är SAFe, och hur kan SAFe stötta Lean/agila initiativ i större IT-organisationer? SAFe är en av flera ramverk för att skala upp det agila arbetssättet i större IT-organisationer. På bara fem år har SAFe gått från utmanare till marknadsledare av arbetssätt som hjälper Företag att skala upp sin agila utveckling

Vi pratar inte om en mirakelkur, än mindre en quick-fix. Men utan tvekan används SAFe nuförtiden av 70% av de US Amerikanska Fortune 100 företagen och 10% av Global Fortune 500. Så någonting värdefullt måste det finnas i ramverket.

En kort introduktion som hjälper dig att se om det är intressant att lära dig mer Under detta frukostseminarium kommer en av Avegas erfarna förändringsledare med praktisk erfarenhet från flera SAFe implementationer att förklara grunden, filosofin och uppbyggnaden av Scaled Agile Framework samt praktiska resultat och fördelar från olika implementationer.

Vi kommer även diskutera praktiska erfarenheter och tillämpningar i verkligheten samt ha en öppen diskussion om fördelar och nackdelar med SAFe i jämförelse med andra ramverk samt prata om huruvida SAFe kan vara användbart för just ditt företag.

Målgrupp

Intresserade personer som vill veta mer om SAFe och funderar på om det är värt att spendera tid pål att lära sig mer om ramverket.

Format

Föreläsning och öppen diskussion.

Eventledare

En erfaren Avega-konsult som är SPC certifierad av Scaled Agile Inc (Scaled Agile Program Consultant).

Förtäring

Det bjuds på lättare frukost.

Frågor

Har du frågor om eventet kontakta gärna Pär Buskas, par.buskas@avegagroup.se Tel. 08-407 67 45.

Eventet är kostnadsfritt!


Visa alla event