Hälsa är en konkurrensfördel!

Internt event, Frukostseminarium | 26 mars, 2020

Hälsa är en konkurrensfördel!

Alla elitidrottare vet hur viktigt det är att sätta upp mål för att lyckas. Det är få som tar en VM-medalj utan att lägga upp en strategi. I arbetslivet är det precis samma sak. Det sätts högre och högre mål och kraven ökar ständigt. Arbetslivet blir helt enkelt tuffare och tuffare. För att klara den hårda konkurrensen på arbetsmarknaden idag så måste du också ha en strategi. Precis som en elitidrottare. Att orka vara alert en hel dag, ta rätt beslut och ha en minimal sjukfrånvaro kommer kräva att du prioriterar din hälsa.

De senaste årens hälsotrender har varit många och motsägelsefulla. ”Ät mer fett, ät efter din blodgrupp, dra ned på kolhydraterna, sluta med kött, ät mer kött, socker är cancerframkallande” är bara några av rubrikerna som vi sett på löpsedlarna de senaste åren. Hur ska vi förhålla oss till alla dessa dieter och vad är det som är sant egentligen?

Med dagens moderna mätmetoder har man allt att vinna på att göra en individuell hälsoplan som bygger fakta och inte på gissningar. Vi är alla biokemiskt olika och för att verkligen optimera sin prestation så ska man utgå ifrån sig själv. En av grundorsakerna till dagens moderna sjukdomar såsom cancer, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar är ett högt blodsocker. Om man ska börja mäta någonting så är det blodsockret.

På Elitista applicerar vi de absolut senaste rönen inom kost och hälsa med moderna mätmetoder så att du snabbt och enkelt kan bygga upp en individuell hälsoplan som bygger på fakta. Vi hjälper dig att bli en vinnare i ditt eget liv.

Föreläsning och blodsockermätning (frivilligt).

Innan föreläsningen börjar vi med att mäta blodsockret. Därefter äter vi en frukost och jag berättar om dagens forskning och vilka hälsomarkörer som världens forskare är överens om att vi ska hålla koll på. De som vill kan även mäta sitt blodsocker igen efter frukosten.

Föreläsare

Ewa Meurk är företagsledare, entreprenör, civilingenjör och certifierad funktionsmedicinsk terapeut som under många år granskat och ifrågasatt dagens vedertagna sanningar om näringslära och följderna av dagens moderna kostråd. Hon driver även hälsoföretaget Elitista.

PS. Den som vill kan köpa ett signerat exemplar av Ewa´s bok; Bli din egen hälsoingenjör : verktyg för metabol hälsa

Avbokning

Avbokning senare än 2 arbetsdagar före start debiteras med 400.- (exkl moms) för tom stol och bortkastad mat. Ev intäkter går oavkortat till Läkare utan gränser.


Visa alla event