Internt event: Återhämtning – förutsättning för hållbarhet och prestation

Föreläsningar | 14 juni, 2017

Återhämtning – förutsättning för hållbarhet och prestation

Äntligen är det VÅR och snart står SEMESTERN och knackar på dörren och med den en tanke om att släppa jobbet, vila upp sig och ladda batterierna. Men många upplever att det är svårt att återhämta sig både under en vanlig dag, vecka och även under ledigheten då man trots allt är borta från kontoret under en längre tid.

Det  är lätt att fastna i en känsla av stress, otillräcklighet och att aldrig hinna med. Svårt att vara i nuet och njuta. Samtidigt vet vi att återhämtning är otroligt viktig både för välmående och prestation.

Den här föreläsningen syftar till att ge dig verktyg för att återhämta dig bättre både under semestern men även i vardagen. Stötta dig i att förstå vad som faktiskt är viktigt för dig och vad just du behöver för att njuta av både ledig tid och semester och komma tillbaka till arbetet med en känsla av att ha varit riktigt ledig.

Föreläsare Ann-Sofie Forsmark

Jag, Ann-Sofie Forsmark är hälsostrateg och grundare av företaget Formstark Hälsa. Jag har jobbat med hälsa, träning och livsstilscoaching i snart 20 år men är även civilekonom och har en bakgrund som bland annat redovisningskonsult och revisor/projektledare. De senaste åren har jag arbetat hälsostrategiskt med såväl proaktiva som förebyggande åtgärder inom hälsa framförallt mot arbetsplatsen.

Jag har en stark förståelse för utmanande jobb, drivna medarbetare där hälsa ofta handlar om att hitta verktyg för att prestera hållbart över tid och inte vara ”dumsnål” med sin tid och det strävar jag efter att förmedla med humor, värme och engagemang.


Visa alla event