Internt event! Härskarteknik – så snackar du snyggare

Internt event | 14 mars, 2019

Härskarteknik – så snackar du snyggare

Härskartekniker är den fula vägen till makt. Dem är ofta svåra att sätta fingret på, men du vet att du blivit utsatt för en när du får en obehaglig känsla i magen.

Serena Mon de Vienne (från Snacka Snyggt) kommer till Avega Group den 14 mars och ger dig ett ”retorisk självförsvar”. Hon går igenom våra 8 vanligaste härskartekniker, hur du bemöter dem samt hur du kan minska risken för att bli utsatt för dem. Föreläsningen är för dig som vill ha ett snabbt svar på tal när härskartekniken attackerar – och för dig som vill försäkra dig om att du snackar schysst!

Om föreläsaren

Serena Mon de Vienne är retorikkonsult och konsultchef på Snacka Snyggt retorikbyrå. Hon är utbildad på retorikkonsultprogrammet på Södertörns Högskola och har även en examen från Balettakademin i Stockholm. På Snacka Snyggt håller hon i kurser, workshops samt individuella retorikträningar och hon ses ofta i media som retorikexpert, där hon kommenterar bland annat politikers retorik.

Tidigare har Serena bland annat drivit eget företag, arbetat som journalist samt undervisat på Södertörns Högskola. Hennes främsta intresse inom retorik kretsar kring empatisk kommunikation: hur du skapar en jämlik dialog trots maktförhållanden (såsom chef–anställd och förälder–barn) och samtidigt behåller ansvaret!


Visa alla event