Jobba mindre och få mer gjort

Externt event, Föreläsningar | 16 maj, 2018

Jobba mindre och få mer gjort

Så levererar du högre kvalitet på färre timmar

Har du svårt att hinna med allt du ska och ”borde”? Känner du att fler timmar inte nödvändigtvis löser problemet? Med utgångspunkt i metoden ”prestationsorienterat arbetssätt” får du under denna föreläsning metoder och verktyg – och en digital handbok – för att börja realisera din verkliga inre potential.

Tänk dig att kunna jobba och stressa mindre, samtidigt som du får mer gjort och levererar med högre kvalitet. Under föreläsningen får du insikter och verktyg för att få ihop den ibland komplicerade ekvationen som kallas livet. Du får också förståelse för varför så många som känner att tiden inte räcker till, samtidigt som vi inte riktigt vill erkänna det.

Efter föreläsningen får alla deltagare en digital arbetsbok för att handgripligen kunna ta tag i sina liv – samma kväll.

Metoden prestationsorienterat arbetssätt utvecklades av föreläsaren, Håkan Lövén, och bygger på att orientera sig mer utifrån verkligheten och mindre utifrån kartan/planen. Allt för att effektivare gå framåt, och på så sätt nå framgång.

Om kursledaren

Håkan Lövén, kom till insikt att formeln ”höga ambitioner + hårt arbete = framgång” inte håller i längden. Det resulterade i att han ersatte ”hårt arbetet” med ”smart arbete” för att frigöra och kanalisera den inre potential som han och alla andra besitter.

Gradvis utvecklade han en metodik som han kom att kalla prestationsorienterat arbetssätt. Prestationsorienterat innebär att orientera sig mer utifrån verkligheten, och mindre utifrån kartan/planen. Allt för att effektivare gå framåt, och på så sätt nå framgång.

Avbokning

Avbokning senare än 24 timmar före start debiteras med 400.- (exkl. moms) för tom stol och bortkastad mat. Eventuella intäkter går oavkortat till Läkare utan gränser.

Välkommen!


Visa alla event