Minnesmästarens bästa tekniker

Internt event | 3 september, 2019

Kvälls-seminarium om minnestekniker med mannen som kommer ihåg mer än någon annan!

Följ med Jonas von Essen genom en färgsprakande redogörelse för hur hakstudsande mini-kängurus, en raketflygande Dolly Parton och en arg kille med en kycklingklubba i ögat kan hjälpa dig att komma ihåg precis vad du vill!

Jonas kommer att prata om principerna han använder för att komma ihåg fenomenalt mycket och involverar oss åskådare i roliga övningar där vi själva får pröva på teknikerna. Följ med på en lärorik föreläsning med mycket humor. Blanda nytta och nöje och förbluffas över hur snabbt du själv kan förbättra ditt minne när du vet hur du ska göra. Träna dig i tekniker som gör att du aldrig kommer glömma ett namn, lära dig ett nytt språk i snabbare takt eller varför inte göra som Jonas och memorera samtliga svar i Trivial Pursuit. Är du en född skeptiker ges självklart också tillfälle att testa Jonas för att ta reda på vad han egentligen går för!

Målgrupp
Alla personer som någon gång glömt bort en persons namn 3 sekunder efter att hen skakat hand och presenterat sig.

Föreläsare
Möt mannen som minns mer än någon annan!
Jonas von Essen gick från glömsk drömmare till tvåfaldig minnesvärldsmästare. 2018 kunde han ses i finalen av svenska Talang där han hade memorerat de 50 000 första decimalerna i talet pi. För några år sedan kunde han knappt komma ihåg sin flickväns telefonnummer. Hur gick den här nästan skrämmande förvandlingen till och hur kan du själv förvandla dig till en vandrande minnesmaskin? Jonas har inte bara ett superminne utan är även en föreläsare av rang och kan hjälpa även dig att få ett minne i klass med en världsmästare.


Visa alla event