Måla med svart eller vitt men aldrig med grått

Externt event, Föreläsningar | 30 november, 2016

Måla med svart eller vitt men aldrig med grått

Vad kan vi som professionella kommunikatörer lära oss av konstnärligt arbete då dagens tekniska utveckling ständigt utmanar den enskilda individens förmåga att beröra sin publik?

Välkomna till en inspirationsföreläsning med Michel Riddez, författare till boken ”Måla med svart eller vitt men aldrig med grått”, där vi får ett smakprov på framgångsrik kommunikation – om att lyckas skapa ett personligt avtryck i ett offentligt sammanhang.

Detta är inte ännu en föreläsning i klassisk retorik, utan Michel utgår från diverse konstnärliga discipliner för att förklara hur vi kan skapa dynamiska och underhållande presentationer.

I samband med föreläsningen får alla deltagare ett signerat exemplar av boken Måla med svart eller vitt men aldrig med grått. Kvällen avrundas med lättare förtäring och mingel.

Om föreläsaren

Michel Riddez har över 30 års erfarenhet som skådespelare på landets olika scener och inom film och TV. Han har många års erfarenhet av att undervisa skådespelare. Hans unika kurser och föredrag i presentationsteknik har varit mycket populära och uppskattade genom åren, då deltagarna får träning i att strukturellt bygga upp en berättelse och förhålla sig autentiskt till sin publik.

Om boken

Boken vänder sig till professionella kommunikatörer, chefer och ledare som vill dela med sig av sina kunskaper och idéer på ett minnesvärt sätt. Den vänder sig till föredragshållare som vill göra önskat avtryck med sina presentationer i såväl affärsvärlden som i andra delar av samhället och ställer frågan; Vad kan vi  från vår egen professionella scen och inför vår egen ”publik” lära oss av skådespelarteknik, film och teaterkonsten? Vad är det som gör att vi fastnar för vissa filmer, TV-program och berättare, och vad är det som gör att vi går förbi, zappar till någon annan kanal, slutar lyssna eller titta, på andra?

Välkommen!

Twittra gärna att du ska delta och följ flödet med #AvegaElevate


Visa alla event