Personlig effektivitet enligt din kompis Håkan®

Internt event, Föreläsningar | 21 oktober, 2020

Personlig effektivitet enligt din kompis Håkan®

Har du svårt att få tiden att räcka till? Svarar du ofta ja på frågan ”Är det mycket nu?” Känner du att livspusslet kan vara svårt att få ihop? Oavsett hur du känner för tid och prestation, professionellt eller privat, så finns det en möjlighet – och den möjligheten heter ”din kompis Håkan”.

Din kompis Håkan kan inte hjälpa dig med allt, men förhoppningsvis med något. Han har varit i en snarlik situation som du, med fem barn, eget företag och med stor press.

Insikter och strategier för andrum – eller nystart!
Oavsett om du vill få lite andrum, eller behöver en gigantisk nystart så kan det här Elevatet ge dig det – om du vill! Här utlovas minimalt med flum och konceptuella idéer och istället fullt av insikter och strategier som du kan tillämpa timmarna efter Elevatet.

Delar av innehållet

  • Illusionen om tid
  • Anspänning kontra stress
  • Personlig värdeströmkartläggning
  • Grundläggande praktikaliteter kring planering och prioritering
  • Synkront kontra asynkront samarbete

Nytt format: hybrid

Vi kommer köra en ny form av Elevate: hybrid. Det innebär att dom som vill vara i Elevate-lokalen i Stockholm kan vara det (max 20 pers) och motsvarande på våra regionkontor.  Dom som vill delta på distans kan göra det och vara delaktiga. Det enda att tänka på för dom som deltar på distans – sitt inte i bilen med mobil! Se till att sitta vid din vanliga distans-arbetsplats.

PS

Skulle du ha otur när du tänker och vilja fråga; det är lite mycket nu, kommer ni köra det här igen? Tänk ett varv till och anmäl dig istället. (För övrigt är svaret nej på den frågan.)


Visa alla event