Så lyckas du med SAFe – erfarenheter och lärdomar

Externt event, Frukostseminarium | 13 september, 2018

Så lyckas du med SAFe – erfarenheter och lärdomar

SAFe är ett ramverk för att skala upp agila arbetssätt i större organisationer. På bara fem år har SAFe gått från utmanare till marknadsledare av arbetssätt som hjälper företag att skala upp sin agila utveckling.

Vi pratar inte om en mirakelkur, än mindre en quick-fix. Men SAFe är utan tvekan på stark frammarsch. SAFe används just nu av 70% av de US Amerikanska Fortune 100 företagen och 10% av Global Fortune 500 (April 2017).

Under det här frukostseminariet kommer en av Avegas erfarna förändringsledare och SAFe-coacher att dela med sig av sina erfarenheter, stötestenar och resultat från ett större kundprojekt.

I uppdraget har vi koordinerat och stöttat införandet av SAFe i en utvecklarorganisation bestående av +800 personer, distriburerat på flera länder och uppdelat på flera agila tåg.

Här kommer vi dela med oss av våra erfarenheter från detta, samt ge våra bästa tips på hur man hanterar de utmaningar som ofta uppstår när man skalar upp ett lean/agile arbetssätt i allmänhet, och med hjälp av SAFe i synnerhet.

Välkommen!


Visa alla event