SAFe i praktiken – en resa från ax till limpa (Malmö)

Externt event, Föreläsningar | 29 november, 2016

SAFe i praktiken – en resa från ax till limpa

Vad är SAFe, och hur kan SAFe stötta Lean/agila initiativ i större IT-organisationer? SAFe är en av flera ramverk för att skala upp det agila arbetssättet i större IT-organisationer. På bara fem år har SAFe gått från klarhet till klarhet och brutit mark, där andra haft utmaningar.

Vi pratar inte om en mirakelkur, än mindre en quick-fix.. och det är vad det här eventet erbjuder. Att låta erfarna förändringsledare med praktisk erfarenhet av införande av lean/agila ramverk i allmänhet, SAFe i synnerhet, komma till tals om för- och nackdelar.

En intensiv kväll med fokus på kompetensöverföring
Vi inleder med en kort översikt av SAFe-införandet out-of-the-box. Kvällen till ära får vi besök av Scaled Agile Inc. som berättar om vad SAFe har på gång, till exempel en ny roadmap för SAFe-implementation som ser väldigt intressant ut. På tal om implementation så kommer praktiska erfarenheter av Lean/agila implementationer att redovisas från några konsulter som idag jobbar i sådana projekt. För att under avslappnade former avsluta kvällen med mingel, och med det lära oss något som vi har nytta av i det dagliga arbetet.                  

Format
Föreläsning och paneldebatt

Eventledare
Avega-konsulter och representant från Scaled Agile Inc

Förtäring
Lättare förtäring serveras under kvällen

Frågor
Har du frågor om föreläsningen kan du kontakta Roland Bäcklin, Erik Schumann eller Håkan Lövén.


Visa alla event