Uppskjuten till hösten: Spajk by Elevate – konferensen för dig som jobbar i eller med moderna utvecklingsteam!

Externt event, Föreläsningar | 28 april, 2020

Uppskjuten till hösten: Spajk by Elevate – konferensen för dig som jobbar i eller med moderna utvecklingsteam!

Spajk by Elevate skjuts upp till hösten

På grund av Corona och i linje med Folkhälsomyndighetens riktlinjer skjuter Avega upp konferensen Spajk by Elevate. Konferensen kommer istället att hållas i höst.

Vi är måna om allas hälsa och tar vårt ansvar för att minimera smittspridningen.

Vi återkommer under våren med nytt datum.

Ta hand om varandra där ute!

Med vänlig hälsning

Gänget bakom Spajk by Elevate

Spajk by Elevate – konferensen för dig som jobbar i eller med moderna utvecklingsteam!

Välkommen till Spajk by Elevate – konferensen för dig som jobbar i eller med moderna utvecklingsteam! Spajk by Elevate är resultatet av att några utvecklare på Avega inte hittade den konferens de själva ville gå på – och bestämde sig för att skapa den själva.

Anmäl dig här! 

Inspireras av erfarna talare!
Spajk erbjuder inspirerande föreläsningar om trender, nya teknologier och verktyg. Föreläsningar som inte bara förklarar manualen utan även varför något finns och är användbart.

Moderna utvecklingsteam består av fler förmågor än bara programmering. Därför kommer vi erbjuda ämnen inom många discipliner som ett team behöver. Ämnen där du antingen redan har förmågan men vill få ny inspiration, eller där du som teammedlem bättre vill förstå kollegor du samarbetar med. Läs mer om talarna och ämnena här.

Träffa andra erfarna utvecklare!
Spajk by Elevate är ett tillfälle att dela erfarenheter med andra kunniga utvecklare. Du får chansen att höja din egen kompetens – eller bredda den – genom att ta del av andras erfarenheter och kunskaper. Dessutom får du ett bredare kontaktnät bland Sveriges vassaste utvecklare.

Häng med hem till oss på kvällen!
En konferens är inte en konferens utan en kvällsaktivitet! Vi riggar vår Avega Elevate Lounge med spel, aktiviteter och bra häng tillsammans med nya och gamla vänner. Givetvis finns en bar samt mat och dryck till alla.

Vem ska komma?
Vi tror på kraften och potentialen i människor som vill göra skillnad, skapa framgång och ha roligt – tillsammans. Vi tror att du är erfaren inom ditt kompetensområde, nyfiken och vill lära dig mer. Du vill prova nya verktyg och teknologier och vill lära genom att ta del av andras erfarenheter.

Detta är en bra konferens för alla som tagit sig förbi första stegen mot att jobba i eller med moderna utvecklarteam.

Läs mer om Spajk by Elevate!

Varmt välkommen!

/ Teamet bakom Spajk by Elevate

 


Visa alla event