Workshop – Way Of Working

Workshop, Internt event | 9 december, 2020

Workshop: Way Of Working 

Vill du vara med och dela dina erfarenheter i att hjälpa våra kunder med förändrat arbetssätt? Har du erfarenhet av några olika uppdrag inom området och vill dela erfarenheter med andra Aveganer? Då är detta workshopen för dig!

 Bakgrund

Hur kan vi lära oss av varandra och de erfarenheter vi samlar på oss när vi är ute hos kunder? Hur kan vi bygga relationer så att vi kan stötta varandra igenom utmaningar? Hoppas du vill vara med och testa detta nya konceptet. Idén till denna workshop kommer från Wiveka Göransson och Marina Nellhede i Öresund.

Workshopen ger dig möjlighet att:

– att få hjälp med en utmaning, ett problem inom ”Way of working”
– att få nya tankar och idéer

– att dela kunskap med flera av dina kollegor

– att hitta någon att fördjupa erfarenhetsutbyte med efteråt

Workshopupplägg

Alla deltagare presenterar sig själva och berättar om sina erfarenheter av att arbeta med förändrat arbetssätt.

Därefter presenterar en deltagare en utmaning, ett problem som hen vill ha hjälp med. Vi går bordet runt och var och en får ge sina förslag (max 5 min) utan att någon annan i gruppen avbryter. Därefter är det en öppen diskussion i 5-10 minuter om ämnet. Vill personen som presenterat sin utmaning fördjupa sig i någon av idéerna kan hen ta dialog efter workshopen. Därefter går det vidare till nästa deltagare.

Med detta upplägg kommer tre av deltagarna att hinna presentera sin utmaning och få återkoppling på den. Om gruppen tycker att upplägget har fungerat bra och varit givande kommer vi att köra den andra sessionen där de tre andra får presentera sina utmaningar.

Marina Nellhede kommer att vara med som moderater för att hålla koll på tiden och Wiveka kommer att vara med som deltagare.

Förberedelser (krav)

Du förbereder en kort presentation av dina erfarenheter inom Way of Working (2-3 min)

Du förbereder en utmaning, ett problem som du vill ha dina kollegors input på.


Visa alla event