Vill Du utvecklas tillsammans med marknadens ledande transformationscoacher?

SAFe

Ansök nu!

Vill Du utvecklas tillsammans med marknadens ledande transformationscoacher?

Nu söker vi dig som har förmågan att hjälpa företag öka sin lean-agila mognad och effektivisera stora organisationer.

Avega Group är ledande i Sverige inom agila transformationer och Scaled Agile Framework. Vi förstår kraften i storskaligt agila organisationer och arbetar med rådgivning, utbildningar och driver agila transformationer hos våra kunder.

Vi ser det som vår uppgift att tillgängliggöra globalt konkurrenskraftig kunskap för att utveckla våra kunder. Är Du redo att bli en av oss?

Som en del av Avegas team av transformationskonsulter kommer du att få några av Sveriges mest meriterade coacher och transformationsledare som kollegor. Vi utvecklar ständigt varandra med erfarenheter från våra uppdrag och delar kontinuerligt med oss till den agila communityn och våra kunder. Efterfrågan på våra tjänster är stor och vi strävar alltid efter att kunna erbjuda våra kunder de mest kvalificerade kompetenserna – ofta tillsammans i team.

Kvalifikationer

Du kommer att leda förändringsarbeten hos några av Sveriges mest spännande företag i syfte att skala upp det agila arbetssättet för att öka organisationens effektivitet och konkurrenskraft. Du kommer att ta rollen som expert och stötta våra kunder i deras transformationsresa och behöver därför vara kommunikativ och trygg i ledande roller.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

 • Flera års erfarenhet som agil coach och du bygger dina värderingar på lean-agila principer.
 • Erfarenhet av att leda agila transformationer med förmåga att möta kunden i den komplexa omställningen det innebär att gå från en projekt- och plandriven struktur mot en agil- och produktorienterad organisation.
 • SPC (SAFe Program Consultant) certifiering och varit delaktig i att bygga LACE, identifierat värdeströmmar, startat releasetåg, hands-on coachat och utbildat.

Extra meriterande är om du har erfarenhet av något av följande:

 • Lean-agil budgetering och portföljhantering
 • Hur man effektivt arbetar med mätetal/metrics i en transformation
 • Stötta arkitekters omställning i en agil organisation
 • Agil förändringsledning
Ansök nu! Möt fler medarbetare

Vad vi erbjuder

 • ELEVATE - ett unikt forum för kompetensutveckling!
 • Vi stärker dina ledarförmågor
 • ACTIVATE - Forum för att umgås tillsammans!
 • 1:1 – Här är du alltid med och väljer ditt uppdrag
 • Stort smörgåsbord av nätverksmöjligheter!
 • Hos oss jobbar du med skarpa kollegor!

Visa alla lediga tjänster

Avega Group

Hos oss jobbar du med skarpa kollegor

Är du den på jobbet med mest driv och kompetens som verkligen gör skillnad? Vill du fortsätta utvecklas tillsammans med andra erfarna konsulter med spetskompetens inom ett brett spann av områden som alla bidrar till att realisera den digitala transformationens möjligheter?

Avega Group är arbetsplatsen för erfarna specialister inom digital transformation. Inom vissa branscher är man specialist efter tre år medan det tar betydligt längre tid inom andra områden. Centralt för oss är att våra konsulter brinner för att göra skillnad och skapa framgång – och vet hur man gör det.

Avega grundades 2000. Vi är cirka 350 konsulter och finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Välkommen!

Lediga tjänster

Se fler lediga tjänster