Vi söker vassa SAP konsulter!

SAP

Ansök nu!

Vi söker vassa SAP konsulter!

Är du en person som brinner för att göra skillnad och skapa värde för dina kunder? Har du erfarenhet av verksamhetsutveckling och standardsystem generellt och SAP specifikt (SAP Business Suite, S4/HANA, HANA, BW, Analytics, SAP Fiori, SAP Activate m.m.)?

Gillar du att utvecklas tillsammans med andra erfarna specialister i en kreativ och dynamisk miljö med spännande kunduppdrag? Ser du fram emot att få var med i utvecklande, krävande och ledande roller i våra kunders viktigaste projekt, ofta i de tidiga faserna kopplat till taktiska och strategiska dimensioner? Då kommer du att trivas i vår miljö och kan se fram emot en stimulerande och utvecklande resa tillsammans med oss.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet som konsult inom SAP (en eller gärna flera delar av SAP:s portfölj/plattform) och som brinner för att fortsätta utvecklas och leverera innovativa och kvalitativa lösningar till våra kunder. Vi arbetar i effektiva team med våra kunder och tillsammans skapar vi flexibla och förvaltningsbara lösningar baserade på både kundernas egna infrastruktur och molnlösningar.

Vi ligger i framkant på SAP:s utveckling och har djup kompetens inom ledarskap, verksamhetsutveckling och SAP:s applikationer, teknik och livscykelhantering. Vi är experter inom arkitektur, processutveckling samt projektledning, test, krav- och förändringshantering.

Vi gillar att vara med i de tidiga faserna för att stödja våra kunder i de taktiska och strategiska dimensionerna med rådgivning, förstudier/översyn, kravhantering, arkitektur, upphandling/utvärderingar, Proof-of-Concepts m.m.

Kvalifikationer

Då du kommer att arbeta i seniora, ledande och rådgivande roller hos våra kunder söker vi dig med en gedigen projektledning/management erfarenhet samt process-, information-, teknik- och/eller arkitekturkunskap med bakgrund inom standardsystem och SAP.

Du har erfarenhet från att arbeta i konsultrollen samt är kommunikativ och trygg i ledande roller. Du är prestigelös och trivs med att arbeta i team och projektform tillsammans med våra kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika industrier, projektfaser och leveransmodeller.

Ansök nu! Möt fler medarbetare

Vad vi erbjuder

  • ELEVATE - ett unikt forum för kompetensutveckling!
  • Vi stärker dina ledarförmågor
  • ACTIVATE - Forum för att umgås tillsammans!
  • 1:1 – Här är du alltid med och väljer ditt uppdrag
  • Stort smörgåsbord av nätverksmöjligheter!
  • Hos oss jobbar du med skarpa kollegor!

Visa alla lediga tjänster

Avega Group

Hos oss jobbar du med skarpa kollegor

Är du den på jobbet med mest driv och kompetens som verkligen gör skillnad? Vill du fortsätta utvecklas tillsammans med andra erfarna konsulter med spetskompetens inom ett brett spann av områden som alla bidrar till att realisera den digitala transformationens möjligheter?

Avega Group är arbetsplatsen för erfarna specialister inom digital transformation. Inom vissa branscher är man specialist efter tre år medan det tar betydligt längre tid inom andra områden. Centralt för oss är att våra konsulter brinner för att göra skillnad och skapa framgång – och vet hur man gör det.

Avega grundades 2000. Vi är cirka 350 konsulter och finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Välkommen!

Lediga tjänster

Se fler lediga tjänster