Applikationsutvecklare inom Dynamics 365!

Dynamics

Ansök nu!

Applikationsutvecklare inom Dynamics 365!

Vi söker dig som är applikationsspecialist inom Dynamics 365 med utvecklarbakgrund och har ett stort intresse för helheten inom Power Platform och Azure.

Vi letar efter dig som i ditt arbete motiveras av att utveckla de bästa lösningarna för våra kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet av integration, utveckling och arbetat i roller som Applikationsutvecklare eller Development lead.

Vill fortsätta din utveckling inom dessa områden kan vi på Avega erbjuda en arbetsplats där stort fokus läggs på din kontinuerliga utveckling inom relevanta områden, för att säkerhetsställa en fortsatt spetskompetens inom branschen.

För oss är det viktigt att du som konsult är med och väljer ditt uppdrag för att på bästa sätt hitta det som matchar med vad som motiverar dig.
Hos oss arbetar seniora specialister tillsammans i ett grymt lag i riktigt spänstiga uppdrag! Vi har genom ett drivet arbete genomsyrat av kompetens, framåtanda, humor och gemenskap vuxit till ett av Sveriges mest ansedda konsultföretag inom verksamhetsutveckling och IT.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är expert på Dynamics 365 och som även har god förståelse för och kunskap inom angränsande IT-områden. Du har erfarenhet av och kan affärsprocesser och förstår hur dessa kan stöttas av Dynamics. Då du kommer att ta ledande och rådgivande roller hos våra kunder söker vi dig med en gedigen bakgrund inom Dynamics 365 och som har erfarenhet av affärsprocesser, förändring och digital transformation, samt är kommunikativ och trygg i ledarrollen.

För att lyckas som Applikationsspecialist hos oss behöver du:

 • Brinna för att göra skillnad hos kunderna – och veta hur man gör det
 • Flerårig erfarenhet av framtagning av lösningar för Dynamics 365/AX och CRM
 • Flerårig erfarenhet av analys och design av helhetslösningar
 • Gedigen kunskap om kunders utmaningar inom affärsprocesser, förändring och digital transformation
 • Vilja att arbeta med molnbaserade lösningar såsom Dynamics 365 Online, Azure, med mera.
Ansök nu! Möt fler medarbetare

Vad vi erbjuder

 • ELEVATE - ett unikt forum för kompetensutveckling!
 • Vi stärker dina ledarförmågor
 • ACTIVATE - Forum för att umgås tillsammans!
 • 1:1 – Här är du alltid med och väljer ditt uppdrag
 • Stort smörgåsbord av nätverksmöjligheter!
 • Hos oss jobbar du med skarpa kollegor!

Visa alla lediga tjänster

Avega Group

Hos oss jobbar du med skarpa kollegor

Är du den på jobbet med mest driv och kompetens som verkligen gör skillnad? Vill du fortsätta utvecklas tillsammans med andra erfarna konsulter med spetskompetens inom ett brett spann av områden som alla bidrar till att realisera den digitala transformationens möjligheter?

Avega Group är arbetsplatsen för erfarna specialister inom digital transformation. Inom vissa branscher är man specialist efter tre år medan det tar betydligt längre tid inom andra områden. Centralt för oss är att våra konsulter brinner för att göra skillnad och skapa framgång – och vet hur man gör det.

Avega grundades 2000. Vi är cirka 350 konsulter och finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Välkommen!

Lediga tjänster

Se fler lediga tjänster