Applikationskonsult inom SAP FI/CO!

SAP

Ansök nu!

Applikationskonsult inom SAP FI/CO!

Vi söker dig som är erfaren konsult inom SAP FI/CO och drivs av att göra skillnad hos kunderna.

Vi letar efter dig med gedigen erfarenhet inom SAP som vill ta nästa kliv. Låter det motiverande att sitta i nyckelroller i betydelsefulla projekt så kan Avega vara din nästa utmaning. Vi ser gärna att du har en bakgrund från olika branscher som retail, manufacturing och utilities med erfarenhet inom SAP FI/CO.

Gillar du att utvecklas tillsammans med andra erfarna specialister i en kreativ och dynamisk miljö med spännande kunduppdrag? Ser du fram emot att få var med i utvecklande, krävande och ledande roller i våra kunders viktigaste projekt? Då kommer du att trivas i vår miljö och kan se fram emot en stimulerande och utvecklande resa tillsammans med oss.

I vårt dotterbolag specialiserat på SAP här på Avega ligger vårt fokus på att, tillsammans med våra kunder alltid få till bästa möjliga lösning i uppdragen. Det gör vi som ett team av seniora drivande konsulter som tillsammans med hög kompetens har gjort oss till ett av de mest ansedda företagen i branchen.

Hos oss får du arbeta med riktigt vassa kollegor som verkar i en utvecklande och snabbväxande miljö med resurser och ambition att kontinuerligt fortsätta utvecklas tillsammans.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är erfaren konsult inom SAP med intresse av göra skillnad hos våra kunder inom ledande roller. Du behöver ha gedigen erfarenhet inom SAP antingen i roller som lead developer och arkitekt eller funktionellt ansvarig och projektledning.

För att lyckas i rollen behöver du:

 • Ha erfarenhet av olika delar inom SAP Financials som AR, AP, GL, FA, CCA, OM, PCA
 • Vara ansvarstagande och trygg i ledande roller samtidigt som du agerar proaktivt för kundens bästa
 • Vara kommunikativ och trivas i teamarbete
 • Prestigelös inför uppgifterna och kund
 • Gärna ha arbetat i olika projektfaser och leveransmodeller
Ansök nu! Möt fler medarbetare

Vad vi erbjuder

 • ELEVATE - ett unikt forum för kompetensutveckling!
 • Vi stärker dina ledarförmågor
 • ACTIVATE - Forum för att umgås tillsammans!
 • 1:1 – Här är du alltid med och väljer ditt uppdrag
 • Stort smörgåsbord av nätverksmöjligheter!
 • Hos oss jobbar du med skarpa kollegor!

Visa alla lediga tjänster

Avega Group

Hos oss jobbar du med skarpa kollegor

Är du den på jobbet med mest driv och kompetens som verkligen gör skillnad? Vill du fortsätta utvecklas tillsammans med andra erfarna konsulter med spetskompetens inom ett brett spann av områden som alla bidrar till att realisera den digitala transformationens möjligheter?

Avega Group är arbetsplatsen för erfarna specialister inom digital transformation. Inom vissa branscher är man specialist efter tre år medan det tar betydligt längre tid inom andra områden. Centralt för oss är att våra konsulter brinner för att göra skillnad och skapa framgång – och vet hur man gör det.

Avega grundades 2000. Vi är cirka 350 konsulter och finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Välkommen!

Lediga tjänster

Se fler lediga tjänster