Utvecklare, Arkitekt - Cloud

Arkitekter/Systemutvecklare

Ansök nu!

Utvecklare, Arkitekt - Cloud

Avega Group gör vi bara det vi är riktigt bra på. Som specialister inom Cloud och systemarkitektur lägger vi stort fokus på hur lösningar och arbetssätt kan förbättra företag, samhälle och människors liv.

Har du teknisk bakgrund som utvecklare, arkitekt, utvecklingsledare, arbetat i molnet och ser dig själv som specialist?

Hos oss

För oss är rätt utmaning för varje medarbetare och individ helt avgörande för att lyckas i rollen. Vår matchningsprincip 1:1 innebär att vi alltid strävar efter en 100 % matchning mellan våra medarbetares kompetens och våra kunders utmaningar.

Utveckling

Vår ambition är att vara mest utvecklande arbetsplats i din karriär och vi erbjuder dig ledande och krävande roller i våra kunders projekt i en kreativ och dynamisk miljö. Vi stärker dina ledarskapsegenskaper, gör skillnad och skapar framgång, vi kompetensutvecklas genom utmanande uppdrag och vårt unika kompetensforum Elevate.

Det är viktigt att vi förstår vad som är viktigt för dig och din utveckling framåt. Tillsammans tydliggör vi vilka utmaningar du vill vara och lösa och gemensamt lägger din plan framåt.

Kvalifikationer

Teknik och metod
Allt från Cloud Adoption Framework till AWS Well Architected för teknisk utvärdering, till att arbeta med eventdriven arkitektur och Cloud native utveckling med erfarenhet av agila arbetsmetoder.

Meriterande

Cloud Computing, fullstack Java/.Net, AWS, Azure, CD-CI-Pipelines, DevOps, Docker, Kubernetes, OpenShift, Microservices, Serverless, GIT

Om dig
Vi är intresserade av dig som är van att arbeta inom samtliga faser med tekniska lösningar. Nu känner du dig redo för att ta din ann ledande och rådgivande roller ute i uppdrag hos våra kunder och har erfarenhet av och föredrar ett agilt arbete i team

Som skicklig och erfarenhet utvecklare är du stolt över din förmåga att strategiskt kunna planera och genomföra framgångsrika projekt och tydligt omsätter du verksamhetens behov till systemlösningar som förenklar användarnas vardag.

Ansök nu! Möt fler medarbetare

Vad vi erbjuder

  • ELEVATE - ett unikt forum för kompetensutveckling!
  • Vi stärker dina ledarförmågor
  • ACTIVATE - Forum för att umgås tillsammans!
  • 1:1 – Här är du alltid med och väljer ditt uppdrag
  • Stort smörgåsbord av nätverksmöjligheter!
  • Hos oss jobbar du med skarpa kollegor!

Visa alla lediga tjänster

Avega Group

Hos oss jobbar du med skarpa kollegor

Är du den på jobbet med mest driv och kompetens som verkligen gör skillnad? Vill du fortsätta utvecklas tillsammans med andra erfarna konsulter med spetskompetens inom ett brett spann av områden som alla bidrar till att realisera den digitala transformationens möjligheter?

Avega Group är arbetsplatsen för erfarna specialister inom digital transformation. Inom vissa branscher är man specialist efter tre år medan det tar betydligt längre tid inom andra områden. Centralt för oss är att våra konsulter brinner för att göra skillnad och skapa framgång – och vet hur man gör det.

Avega grundades 2000. Vi är cirka 350 konsulter och finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Välkommen!

Lediga tjänster

Se fler lediga tjänster