Ledande utvecklare inom Java, Frontend och .NET

Arkitekter/Systemutvecklare

Ansök nu!

Ledande utvecklare inom Java, Frontend och .NET

På Avega Group gör vi bara det vi är riktigt bra på. Som specialister inom front- och backend-utveckling, systemarkitektur lägger vi stort fokus på hur lösningar och arbetssätt kan förbättra för företag, samhället och människors liv.

Är du erfaren som utvecklare som ser dig själv som specialist eller artist?

Ledande utvecklare inom Java, Frontend och .NET.

Frågeställningarna i våra uppdrag är många med allt från arkitektur och ramverksval till hur vi gör en upplevelse ännu bättre genom att utveckla skräddarsydda lösningar eller arbeta strategiskt med team och roadmaps. I konsultrollen arbetar vi nära användaren i korta iterationer med hög grad av test- och deploy-automatisering, Clean code och best practices. När tangentbordet vilar tar vi gärna en utvecklar-lunch, testar Body flight, åker ut i skärgården eller konfererar i Barcelona.nd position here.

Kunder

Hälsa, streaming, bank, detaljhandel, transport & logistik samt värdepapper är exempel på områden vi jobbar inom hos över 50 kunder. Våra specialistkonsulter inom systemutveckling är vana att ständigt ställas inför nya utmaningar i olika domäner och samtidigt leverera affärsvärde snabbt.

Ledande Systemutvecklare

Hos oss är alla erfarna utvecklare och vi tar ofta ledande roller i våra kunders viktigaste projekt. Du får chansen att utvecklas tillsammans med andra drivna konsulter som ligger i teknikens framkant – utöver vårt unika forum för kompetensutveckling Elevate med över 70 föreläsningar/workshops om året delar vi kunskap på kompetensdagar, externa event som Öredev, Nordic.js, DevTernity m.fl.

Vår matchningsprincip 1:1

1:1 innebär att vi alltid strävar efter 100 % matchning mellan våra kompetenser och våra kunders utmaningar – vi är aktivt med och väljer våra uppdrag för kontinuerlig utveckling och engagemang. För oss är rätt utmaning för varje medarbetare och individ helt avgörande för att lyckas i rollen.

Kvalifikationer

Teknik och metod

 • React, Vue.js eller Angular, Node

 • Java 8+, Kotlin, JEE, Spring

 • C#, .NET, .NET Core

 • SQL, NoSQL, GraphQL

 • Kubernetes, Docker, CI/CD pipelines, Microservices

 • AWS, Azure, GCP

Språk
Goda kunskaper av det svenska språket både i tal och skrift.

Kompetensutveckling
Vår ambition är att vara mest utvecklande arbetsplats i din karriär och vi erbjuder dig ledande och krävande roller i våra kunders projekt i en kreativ och dynamisk miljö. Vi stärker dina ledarskapsegenskaper, gör skillnad och skapar framgång, vi kompetensutvecklas genom utmanande uppdrag och vårt unika kompetensforum Elevate.

Om Dig
Vi är intresserade av dig som är van att arbeta inom samtliga faser med tekniska lösningar. Nu känner du dig redo för att ta din ann ledande och rådgivande roller ute i uppdrag hos våra kunder och har erfarenhet av och föredrar ett agilt arbete i team.
Som skicklig och erfarenhet utvecklare är du stolt över din förmåga att strategiskt kunna planera och genomföra framgångsrika projekt och tydligt omsätter du verksamhetens behov till systemlösningar som förenklar användarnas vardag.

Det är viktigt att vi förstår vad som är viktigt för just dig och din utveckling framåt. Tillsammans tydliggör vi vilka utmaningar du vill vara och lösa för att gemensamt lägga din plan framåt.

Ser fram emot din ansökan, varmt välkommen!

Ansök nu! Möt fler medarbetare

Vad vi erbjuder

 • ELEVATE - ett unikt forum för kompetensutveckling!
 • Vi stärker dina ledarförmågor
 • ACTIVATE - Forum för att umgås tillsammans!
 • 1:1 – Här är du alltid med och väljer ditt uppdrag
 • Stort smörgåsbord av nätverksmöjligheter!
 • Hos oss jobbar du med skarpa kollegor!

Visa alla lediga tjänster

Avega Group

Hos oss jobbar du med skarpa kollegor

Är du den på jobbet med mest driv och kompetens som verkligen gör skillnad? Vill du fortsätta utvecklas tillsammans med andra erfarna konsulter med spetskompetens inom ett brett spann av områden som alla bidrar till att realisera den digitala transformationens möjligheter?

Avega Group är arbetsplatsen för erfarna specialister inom digital transformation. Inom vissa branscher är man specialist efter tre år medan det tar betydligt längre tid inom andra områden. Centralt för oss är att våra konsulter brinner för att göra skillnad och skapa framgång – och vet hur man gör det.

Avega grundades 2000. Vi är cirka 350 konsulter och finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Välkommen!

Lediga tjänster

Se fler lediga tjänster