Projektledare som är intresserade av att leda digitaliseringen hos våra kunder!

Management, Projektledare

Ansök nu!

Projektledare som är intresserade av att leda digitaliseringen hos våra kunder!

Som projektledare på Avega kommer du få arbeta med de mest spännande digitaliserings-initiativen hos flera av de största företagen i Stockholm.

Vi har flera intressanta uppdrag och söker därför projektledare med erfarenhet från konsultbranschen och av digitaliseringsprojekt. Du kommer att få möjligheten att leda projekt inom förändringsledning, där ett strategiskt synsätt krävs för att hjälpa kunden med vad dagens och morgondagens pågående digitalisering innebär. Som projektledare hos oss på Avega kan du genom din förståelse för både teknikens och verksamhetens sida gå in i spännande projekt hos attraktiva kunder.

Hos oss får du arbeta med kompetenta kollegor som verkar i en utvecklande och snabbväxande miljö med resurser och ambition att kontinuerligt fortsätta utvecklas tillsammans. Vi har genom ett drivet arbete genomsyrat av kompetens, framåtanda, humor och gemenskap vuxit till en av Sveriges mest ansedda konsultföretag inom
verksamhetsutveckling och IT.

Kvalifikationer

Brinner du för att utvecklas inom ledning och ledarskap? Vill du jobba i en organisation med stora möjligheter att påverka? Passar även dessa punkterna nedan in på dig?

 • Har en problemlösningsförmåga och kan på kreativa sätt leda projekt och leverera förstklassiga digitala lösningar till våra kunder.
 • Du har en förståelse för de möjligheter som digitaliseringen ger och motiveras av att vara uppdaterad på aktuella trender och deras påverkan för kunden.
 • Har jobbat som konsult eller projektledare under några år.
 • Har mycket god förståelse för agil utvecklingsmetodik.
 • Du har djup kunskap inom digitalisering och brinner för projekt- och förändringsledning.
Ansök nu! Möt fler medarbetare

Vad vi erbjuder

 • ELEVATE - ett unikt forum för kompetensutveckling!
 • Vi stärker dina ledarförmågor
 • ACTIVATE - Forum för att umgås tillsammans!
 • 1:1 – Här är du alltid med och väljer ditt uppdrag
 • Stort smörgåsbord av nätverksmöjligheter!
 • Hos oss jobbar du med skarpa kollegor!

Visa alla lediga tjänster

Avega Group

Hos oss jobbar du med skarpa kollegor

Är du den på jobbet med mest driv och kompetens som verkligen gör skillnad? Vill du fortsätta utvecklas tillsammans med andra erfarna konsulter med spetskompetens inom ett brett spann av områden som alla bidrar till att realisera den digitala transformationens möjligheter?

Avega Group är arbetsplatsen för erfarna specialister inom digital transformation. Inom vissa branscher är man specialist efter tre år medan det tar betydligt längre tid inom andra områden. Centralt för oss är att våra konsulter brinner för att göra skillnad och skapa framgång – och vet hur man gör det.

Avega grundades 2000. Vi är cirka 350 konsulter och finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Välkommen!

Lediga tjänster

Se fler lediga tjänster