Affärsdriven vice-VD inom Avega Analytics

Management

Ansök nu!

Affärsdriven vice-VD inom Avega Analytics

Som vice-VD Avega Analytics ansvarar du för att tillsammans med dotterbolags-VD driva och utveckla affären och dotterbolaget.

Analytics är ett mycket högt prioriterat område för våra kunder och utvecklingen inom området är snabb. Inom dotterbolaget Avega Analytics ingår idag 30 + konsulter och det finns även ett 20-tal medarbetare inom andra dotterbolag inom Avega som också är verksamma inom området. Vår verksamhet har vuxit starkt och vi behöver nu förstärka organisationen med en vice-VD för att kunna ta nästa steg.

Om rollen
I rollen ingår det en stor del affärsutveckling i kombination med ledarskap och medarbetarutveckling. Du får möjlighet att ta ett stort ansvar för att utveckla såväl befintliga som nya affärsrelationer i samarbete med säljorganisationen. I rollen ingår även att leda och kompetensutveckla medarbetare samt att strategiskt positionera Avega inom Analytics - såväl inom bolaget som externt. Du ingår i dotterbolagets ledningsgrupp.

Huvudsakliga ansvarsområden:
Affärsutveckling och sälj
Du ansvarar för affärsutveckling och erbjudandeutveckling inom Analytics. Det innebär att kontinuerligt säkerställa att vårt erbjudande ligger i framkant utifrån vad våra kunder efterfrågar och behöver. Du bidrar även till ett proaktivt sälj genom att både driva egna kundrelationer samt genom att agera specialistsäljare i samarbete med Säljorganisationen.

Ledarskap och medarbetarutveckling
Som ledare kommer du bidra till att medarbetarna inom Avega Analytics trivs och utvecklas. Det innebär bland annat att du är involverad i coachning av medarbetare, att du bidrar till att medarbetarnas kompetens överensstämmer med marknadens efterfrågan - samt att du agerar som en kulturbärare. Vi ser även gärna att du är delaktig i rekryteringen av nya medarbetare.

Kvalifikationer

Om dig
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du stämmer in på följande:

 • Mångårig erfarenhet och brinnande intresse av Analytics
 • Erfarenhet av att arbeta i en snabbfotad konsultorganisation
 • Erfarenhet av sälj och affärsutveckling
 • Meriterande om du har erfarenhet av ledarskap
 • Samarbetsorienterad lagspelare

Vad vi erbjuder
Hos Avega är alla erfarna specialister. Vi tar ofta både krävande och ledande roller i våra kunders viktigaste projekt. Du får chansen att utvecklas tillsammans med andra vassa konsulter i en kreativ och dynamisk miljö både i spännande kunduppdrag och inom Avega Group. Vi förstår vikten av att ligga i framkant kompetensmässigt och erbjuder ett unikt forum för kompetensutveckling – Elevate och Avega Analytics Architect Board.

 • Möjlighet att ta en ledarroll som innefattar både affärsutveckling och ledarskap
 • Möjlighet att utveckla en viktig del av Avegas erbjudande

 • Samarbeta med mycket kompetenta kollegor i en framgångsrik verksamhet

 • Inspirerande miljö där olika kompetenser och personligheter skapar en dynamisk helhet

Ansök nu! Möt fler medarbetare

Vad vi erbjuder

 • ELEVATE - ett unikt forum för kompetensutveckling!
 • Vi stärker dina ledarförmågor
 • ACTIVATE - Forum för att umgås tillsammans!
 • 1:1 – Här är du alltid med och väljer ditt uppdrag
 • Stort smörgåsbord av nätverksmöjligheter!
 • Hos oss jobbar du med skarpa kollegor!

Visa alla lediga tjänster

Avega Group

Hos oss jobbar du med skarpa kollegor

Är du den på jobbet med mest driv och kompetens som verkligen gör skillnad? Vill du fortsätta utvecklas tillsammans med andra erfarna konsulter med spetskompetens inom ett brett spann av områden som alla bidrar till att realisera den digitala transformationens möjligheter?

Avega Group är arbetsplatsen för erfarna specialister inom digital transformation. Inom vissa branscher är man specialist efter tre år medan det tar betydligt längre tid inom andra områden. Centralt för oss är att våra konsulter brinner för att göra skillnad och skapa framgång – och vet hur man gör det.

Avega grundades 2000. Vi är cirka 350 konsulter och finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Välkommen!

Lediga tjänster

Se fler lediga tjänster