Ledande utvecklare inom Java, Frontend och .NET

Arkitekter/Systemutvecklare

Ansök nu!

Ledande utvecklare inom Java, Frontend och .NET

Vi söker ledande utvecklare inom frontend, Java och .NET i Stockholm

Är du en erfaren utvecklare som ser dig själv som specialist?

På Avega Group gör vi bara det vi är riktigt bra på. Som specialister inom front- och backend-utveckling samt systemarkitektur lägger vi stort fokus på hur lösningar och arbetssätt kan förbättra för företag, samhället och människors liv.

Hos oss är alla erfarna utvecklare och vi tar ofta krävande och ledande roller i våra kunders viktigaste projekt. Frågeställningarna i våra konsultuppdrag är många och varierade – från arkitektur och ramverksval till hur vi gör en upplevelse ännu bättre genom att utveckla skräddarsydda lösningar eller arbeta strategiskt med team och roadmaps. I konsultrollen arbetar vi gärna nära användaren i korta iterationer med hög grad av automatisering.

När tangentbordet vilar gör vi gärna saker tillsammans - ses över en AW eller middag, testar olika aktiviteter, åker ut i skärgården eller konfererar vid Medelhavet.

Kompetensutveckling

Vår ambition är att vara den mest utvecklande arbetsplatsen i din karriär! Vi förstår vikten av att ligga i framkant kompetensmässigt och erbjuder ett unikt forum för kompetensutveckling – Elevate - med över 70 föreläsningar/workshops om året. Utöver Elevate delar vi kunskap över luncher, kompetensdagar och externa event som Öredev, Nordic.js, DevTernity m.fl.

Vår matchningsprincip 1:1

1:1 innebär att vi alltid strävar efter 100 % matchning mellan våra kompetenser och våra kunders utmaningar – vi är aktivt med och väljer våra konsultuppdrag för att uppnå kontinuerlig utveckling och engagemang. För oss är rätt utmaning för varje medarbetare och individ avgörande för att lyckas i rollen.

Kunder

E-hälsa, streaming, fintech, e-handel, livsmedel, logistik, värdepapper och räddningstjänst är exempel på områden vi arbetar inom hos över 50 kunder – stora som små. Vi väljer gärna kunder och uppdrag som både utvecklar oss som konsulter och som gynnar samhället i stort.

Kvalifikationer

Om Dig

Vi söker dig som är erfaren utvecklare och som likt oss vill ha roligt tillsammans, har ett inre driv och ett genuint intresse för hantverket systemutveckling. Du känner dig redo att ta dig an ledande och rådgivande roller i uppdrag hos våra kunder och har erfarenhet av och föredrar ett agilt arbetssätt i team.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska – både i tal och skrift.

Träffa oss i ett första möte så kartlägger vi vad som är viktigt för just Dig och vilka utmaningar du vill vara med att lösa.

Vi ser fram emot din ansökan, varmt välkommen!

Ansök nu! Möt fler medarbetare

Vad vi erbjuder

  • ELEVATE - ett unikt forum för kompetensutveckling!
  • Vi stärker dina ledarförmågor
  • ACTIVATE - Forum för att umgås tillsammans!
  • 1:1 – Här är du alltid med och väljer ditt uppdrag
  • Stort smörgåsbord av nätverksmöjligheter!
  • Hos oss jobbar du med skarpa kollegor!

Visa alla lediga tjänster

Avega Group

Hos oss jobbar du med skarpa kollegor

Är du den på jobbet med mest driv och kompetens som verkligen gör skillnad? Vill du fortsätta utvecklas tillsammans med andra erfarna konsulter med spetskompetens inom ett brett spann av områden som alla bidrar till att realisera den digitala transformationens möjligheter?

Avega Group är arbetsplatsen för erfarna specialister inom digital transformation. Inom vissa branscher är man specialist efter tre år medan det tar betydligt längre tid inom andra områden. Centralt för oss är att våra konsulter brinner för att göra skillnad och skapa framgång – och vet hur man gör det.

Avega grundades 2000. Vi är cirka 350 konsulter och finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Välkommen!

Lediga tjänster

Se fler lediga tjänster