Arkitekt och utvecklare som vet hur man får ut nyttan av Dynamics 365 och Microsoftplattformen!

Dynamics

Ansök nu!

Arkitekt och utvecklare som vet hur man får ut nyttan av Dynamics 365 och Microsoftplattformen!

Vi fortsätter växa inom affärssystem och Dynamics 365!

Som resultat av en ökad efterfrågan från våra kunder, fortsätter vi att växa vår Dynamics 365-familj. Vi söker dig som är arkitekt/utvecklare och som älskar att designa och utveckla lösningar med hjälp av Dynamics 365 och Power Platform. Du vet också hur man integrerar dessa med Teams, SharePoint, Azure och kundens övriga applikationer för att generera mesta möjliga kundnytta av Microsoftplattformen. I våra uppdrag kommer du ha en nyckelroll där du genom din kompetens och erfarenhet har stor möjlighet att påverka lösningen och säkerställa att våra kunder får mesta möjliga värde av investeringen. Känner du igen dig i beskrivningen kan vi på Avega erbjuda dig en utmanande och rolig arbetsplats där du som konsult själv är med och väljer de uppdrag som matchar din kompetens och motiverar din utveckling framåt.

Hos oss får du arbeta med kompetenta kollegor som verkar i en snabbrörlig miljö med resurser och ambition att kontinuerligt fortsätta utvecklas tillsammans. Vi har genom ett målinriktat arbete, genomsyrat av kompetens, framåtanda, humor och gemenskap, vuxit till ett av Sveriges mest ansedda konsultföretag inom verksamhetsutveckling och IT.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är expert inom utveckling och integration och de nya tekniker och molntjänster inom Microsoft . Du har en god förståelse för och kunskap om kringliggande plattformar och är intresserad av hur man kan stötta affärsprocesser och designar lösningar som stödjer dem. Som konsult hos oss har vi ledande och rådgivande roller hos våra kunder och söker dig som har en gedigen bakgrund inom utveckling och har erfarenhet av förändring och digital transformation, samt är kommunikativ och trygg i rollen.

För att lyckas i rollen hos oss som arkitekt/ utvecklare behöver du:

 • Brinna för att göra skillnad och skapa framgång
 • Gedigen erfarenhet av utveckling av lösningar för Dynamics 365 och där tjänster som Azure spelat en naturlig roll
 • Flerårig erfarenhet inom programmering och integration från kärnkompetens; C#, SQL, .NET Framework, PowerApps, CDS/Dataverse, PowerApps Portals, Power Automate
 • Kunskap inom Dynamics 365 CRM (WebAPI, Plugins), Azure Functions, Azure API Management, Power Virtual Agents, Power BI, Customer Insights, Azure Service Bus
 • Djup teknisk kompetens från flertal relationsdatabaser
Ansök nu! Möt fler medarbetare

Vad vi erbjuder

 • ELEVATE - ett unikt forum för kompetensutveckling!
 • Vi stärker dina ledarförmågor
 • ACTIVATE - Forum för att umgås tillsammans!
 • 1:1 – Här är du alltid med och väljer ditt uppdrag
 • Stort smörgåsbord av nätverksmöjligheter!
 • Hos oss jobbar du med skarpa kollegor!

Visa alla lediga tjänster

Avega Group

Hos oss jobbar du med skarpa kollegor

Är du den på jobbet med mest driv och kompetens som verkligen gör skillnad? Vill du fortsätta utvecklas tillsammans med andra erfarna konsulter med spetskompetens inom ett brett spann av områden som alla bidrar till att realisera den digitala transformationens möjligheter?

Avega Group är arbetsplatsen för erfarna specialister inom digital transformation. Inom vissa branscher är man specialist efter tre år medan det tar betydligt längre tid inom andra områden. Centralt för oss är att våra konsulter brinner för att göra skillnad och skapa framgång – och vet hur man gör det.

Avega grundades 2000. Vi är cirka 350 konsulter och finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Välkommen!

Lediga tjänster

Se fler lediga tjänster