Lösningsarkitekt inom Microsoft 365!

Dynamics

Ansök nu!

Lösningsarkitekt inom Microsoft 365!

Vi fortsätter växa inom Microsoft 365 och har flera spännande uppdrag och projekt på gång!

Vi söker dig som idag är Lösningsarkitekt och/ eller teknisk projektledare inom Microsoft 365, gärna med ett extra intresse av Power Platform. Du har tidigare designat och implementerat lösningar för större företag och organisationer med fokus på att öka produktiviteten för medarbetarna samtidigt som det är en lösningen som är säker och kostnadseffektiv. Du vet hur man kan nyttja hela Microsoft-plattformen för att uppnå den bästa möjliga effekten och potentialen som ger ett högt värde för både kund och medarbetare.

I våra uppdrag kommer du att ha en värdeskapande nyckelroll där din kompetens och erfarenhet påverkar verksamhetens arbete. Kan du se dig själv i rollen kan vi på Avega erbjuda en arbetsplats där stort fokus läggs på din kontinuerliga utveckling inom relevanta områden för att säkerhetsställa en fortsatt spetskompetens i bransch och område.

För oss är det viktigt att du som konsult är med och väljer ditt uppdrag för att på bästa sätt hitta det som matchar med vad som motiverar dig. Hos oss arbetar seniora specialister tillsammans i ett grymt lag i riktigt spänstiga uppdrag! Vi har genom ett målinriktat arbete, genomsyrat av kompetens, framåtanda, humor och gemenskap, vuxit till ett av Sveriges mest ansedda konsultföretag inom verksamhetsutveckling och IT.

Kvalifikationer

Du är en expert på Microsoft 365 med en god förståelse och kunskap inom angränsande IT-områden, har erfarenhet och kunskapen om verksamhetsprocesser och hur det kan stödjas av Microsoftplattformen. Du kommer ha en nyckelroll och med din kompetens och din erfarenhet en rådgivare som kräver en gedigen bakgrund inom Microsoft 365 inklusive Power Platform. Du behöver också ha erfarenhet av att driva förändring och digital transformation samt är kommunikativ och trygg i ledarrollen.

För att lyckas som Lösningsarkitekt hos oss behöver du:

 • Brinner för att skapa framgång och göra skillnad
 • Gedigen kunskap om kunders utmaningar och behov kopplat till den moderna arbetsplatsmiljön, samarbete och kommunikation
 • Van att leda förändring och digital transformation
 • Flerårig erfarenhet av framtagning av lösningar för Microsoft 365 och Modern Workplace
 • Flerårig erfarenhet av behovsanalys och design av helhetslösningar
Ansök nu! Möt fler medarbetare

Vad vi erbjuder

 • ELEVATE - ett unikt forum för kompetensutveckling!
 • Vi stärker dina ledarförmågor
 • ACTIVATE - Forum för att umgås tillsammans!
 • 1:1 – Här är du alltid med och väljer ditt uppdrag
 • Stort smörgåsbord av nätverksmöjligheter!
 • Hos oss jobbar du med skarpa kollegor!

Visa alla lediga tjänster

Avega Group

Hos oss jobbar du med skarpa kollegor

Är du den på jobbet med mest driv och kompetens som verkligen gör skillnad? Vill du fortsätta utvecklas tillsammans med andra erfarna konsulter med spetskompetens inom ett brett spann av områden som alla bidrar till att realisera den digitala transformationens möjligheter?

Avega Group är arbetsplatsen för erfarna specialister inom digital transformation. Inom vissa branscher är man specialist efter tre år medan det tar betydligt längre tid inom andra områden. Centralt för oss är att våra konsulter brinner för att göra skillnad och skapa framgång – och vet hur man gör det.

Avega grundades 2000. Vi är cirka 350 konsulter och finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Välkommen!

Lediga tjänster

Se fler lediga tjänster