Utvecklare/ integratör med Power Platform och Azure!

Dynamics

Ansök nu!

Utvecklare/ integratör med Power Platform och Azure!

Vi fortsätter växa och letar därför efter de bästa inom Power Platform och tjänsterna i Azure till vårt team!

Vi söker dig som är applikationsspecialist/ utvecklare och som kommer från något av områdena Microsoft 365, SharePoint, Teams, Azure, Power Platform eller Dynamics 365 och har ett intresse och vilja att fortsätta utvecklas tillsammans med Microsoft 365. Du har en bred kompetens och har exempelvis arbetat i roller som utvecklare och integratör med intresse för verksamhets- och samarbetslösningar. I ditt arbete drivs du av att få ut högsta potentialen av Microsoft-plattformen för att på bästa sätt möta våra kunders behov.

Om beskrivningen ovan passar in på dig kan vi på Avega erbjuda dig en arbetsplats där du, tillsammans med andra kompetenta kollegor ges möjlighet att utvecklas tillsammans. Vi kan också erbjuda dig en utmanande och rolig arbetsplats där du som konsult själv är med och väljer de uppdrag som matchar och motiverar dig.

Hos oss kommer du tillsammans med dina kollegor verka i en snabbväxande miljö med resurser och ambition att fortsätta utveckla spetskompetenser. Vi har genom ett målinriktat arbete, genomsyrat av kompetens, framåtanda, humor och gemenskap, vuxit till ett av Sveriges mest ansedda konsultföretag inom verksamhetsutveckling och IT.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är expert inom utveckling och integration med de senaste teknikerna och molntjänsterna från Microsoft och som även har god förståelse för och kunskap om kringliggande plattformar. Du har erfarenhet och är intresserad av hur man kan stödja affärsprocesser och designa lösningar som stödjer dem. Då du kommer att ta ledande och rådgivande roller hos våra kunder, ser vi att du också har erfarenhet av medverka till förändring och digital transformation, samt är kommunikativ och trygg i rollen som konsult.

För att lyckas som utvecklare/ integratör hos oss behöver du:

 • Brinna för att göra skillnad hos kunderna – och veta hur man gör det
 • Flerårig erfarenhet av utveckling av lösningar för Power Platform där tjänsterna i Azure har spelat en naturlig roll.
 • Flerårig erfarenhet programmering och integration med kärnkompetens i C#, SQL, .Net Framework, PowerApps, CDS/Dataverse, PowerApps Portals, Power Automate
 • Gärna erfarenhet av: Dynamics 365 CRM (WebAPI, Plugins), Azure Functions, Azure API Management, Power Virtual Agents, Power BI, Customer Insights, Azure Service Bus
 • Hög kunskap om relationsdatabaser
Ansök nu! Möt fler medarbetare

Vad vi erbjuder

 • ELEVATE - ett unikt forum för kompetensutveckling!
 • Vi stärker dina ledarförmågor
 • ACTIVATE - Forum för att umgås tillsammans!
 • 1:1 – Här är du alltid med och väljer ditt uppdrag
 • Stort smörgåsbord av nätverksmöjligheter!
 • Hos oss jobbar du med skarpa kollegor!

Visa alla lediga tjänster

Avega Group

Hos oss jobbar du med skarpa kollegor

Är du den på jobbet med mest driv och kompetens som verkligen gör skillnad? Vill du fortsätta utvecklas tillsammans med andra erfarna konsulter med spetskompetens inom ett brett spann av områden som alla bidrar till att realisera den digitala transformationens möjligheter?

Avega Group är arbetsplatsen för erfarna specialister inom digital transformation. Inom vissa branscher är man specialist efter tre år medan det tar betydligt längre tid inom andra områden. Centralt för oss är att våra konsulter brinner för att göra skillnad och skapa framgång – och vet hur man gör det.

Avega grundades 2000. Vi är cirka 350 konsulter och finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Välkommen!

Lediga tjänster

Se fler lediga tjänster