Avega växer inom integration och söker duktiga integrationsutvecklare och arkitekter

Standardplattformar | Peter Johansson

Ansök nu!

Som integrationsutvecklare/arkitekt hos Avega får du arbeta med vassa kollegor inom arkitektur och integration hos några av Sveriges mest spännande kunder. Vi har stor efterfrågan från flera av våra stora ramavtalskunder inom området. Är du erfaren inom integration eller arkitektur, brinner för att göra skillnad och vill fortsätta att utvecklas och ta nästa steg i din karriär? Hör av dig till oss!

Vi försöker alltid utmana oss själva och bli bättre för att fortsätta vara en efterfrågad leverantör till våra kunder och en attraktiv arbetsgivare för våra medarbetare. Detta gör vi genom att dela med oss av erfarenheter, vara öppna mot varandra och kompetensutveckla oss själva i våra kundteam och vårt forum för kompetensutveckling – Elevate.

Om rollerna

Integrationsarkitekt

Rollen innebär att hantera olika leverantörer och förstå tekniska frågeställningar som uppstår. Som integrationsarkitekt behöver du också ha en förmåga att tänka och agera strategiskt. Du har sammantaget en tydlig profil mot arkitektur och projektledning med integration som teknisk spets, därtill gärna erfarenhet av molnbaserad integration.

Integrationsutvecklare

För rollen som integrationsutvecklare har vi just nu stor efterfrågan från våra kunder inom Oracle SOA och Biztalk men även andra teknologier som exempelvis Mulesoft är av intresse.

Om dig

För att trivas på Avega tror vi att du är självgående, har en mycket god kommunikativ förmåga och en väl utvecklad affärsförståelse.

Som integrationsarkitekt på Avega tror vi att du har ca 10 års erfarenhet av lösningsarkitektur och gärna erfarenhet från projektledning. Du bör ha en god förståelse för integrationer och får gärna ha utvecklarbakgrund.

Som integrationsutvecklare på Avega tror vi att du har ca 5 års erfarenhet av integrationsutveckling. Du bör därmed ha en god förståelse för en eller flera integrationsplattformar.

Vad vi erbjuder

Hos Avega är alla erfarna specialister. Vi tar ofta både krävande och ledande roller i våra kunders viktigaste projekt. Du får chansen att utvecklas tillsammans med andra vassa konsulter i en kreativ och dynamisk miljö både i spännande kunduppdrag och inom Avega Group. Vi förstår vikten av att ligga i framkant kompetensmässigt och erbjuder ett unikt forum för kompetensutveckling – Elevate. Givetvis har vi ett bra paket i botten med bland annat marknadsmässiga löner, friskvårdsbidrag, sjukförsäkringar och bra pensionspolicies.

Vill du ta nästa steg i din utveckling?  Tveka inte, skicka in en ansökan till oss!

Kontaktuppgifter

Vill du veta mer om rollen? Tveka inte att kontakta Peter Johansson, 0708-20 96 91,  peter.johansson@avegagroup.se 

 

Ansök nu!
Visa alla lediga tjänster

Ansök här

Se andra lediga tjänster

Se fler lediga tjänster