Vi söker frontend, Java och .NET extraordinaires i Stockholm

Systemutvecklare | Lotta Nilsson

Ansök nu!

Vi söker frontend, Java och .NET extraordinaires i Stockholm

Är du systemutvecklare som ser dig själv som specialist eller artist?

På Avega gör vi bara det vi är riktigt bra på. Som specialister inom front- och backend-utveckling samt systemarkitektur lägger vi stort fokus på hur lösningar och arbetssätt kan förbättra företag, samhälle och människors liv.

Frågeställningarna i våra uppdrag är många med allt från arkitektur och ramverksval till hur vi gör en upplevelse ännu bättre; utveckla skräddarsydda lösningar eller arbeta strategiskt med team och roadmaps. I konsultrollen arbetar vi nära användaren i korta iterationer med hög grad av test- och deploy-automatisering. Clean code, A/B-testning, analytics, tillsammans-programmering och prestanda är andra aspekter som ligger nära hjärtat. När tangentbordet vilar tar vi gärna en utvecklar-lunch på kontoret, testar bodyflight, åker ut i skärgården eller konfererar i Dubrovnik.

Matkassar, e-hälsa, video-streaming, nyhetspublicering och värdepapper är exempel på områden vi jobbar inom hos över 50 kunder. Våra specialistkonsulter inom systemutveckling är vana att ständigt ställas inför nya utmaningar i olika domäner och samtidigt leverera snabba resultat. Vi löser det gärna med hjälp av bl.a. Java, .NET, JavaScript, Node, React eller Angular.
Läs gärna om våra uppdrag på ex. Expressen, BookBeatCom Hem och SVT.

För oss är rätt utmaning för varje individ helt avgörande. Vår matchningsprincip 1:1 innebär att vi alltid strävar efter 100 % matchning mellan våra kompetenser och våra kunders utmaningar – vi är aktivt med och väljer våra uppdrag för kontinuerlig utveckling och engagemang.

Hos oss är alla erfarna utvecklare och vi tar ofta ledande roller i våra kunders viktigaste projekt. Du får chansen att utvecklas tillsammans med andra drivna konsulter som ligger i teknikens framkant – utöver vårt unika forum för kompetensutveckling Elevate med över 70 föreläsningar/workshops förra året så delar vi kunskap på kompetensdagar, externa konferenser så som Öredev, Nordic.js m.fl. och online på ex. Slack och Egghead.io.

Vi söker dig som likt oss vill ha roligt tillsammans, har ett inre driv och ett genuint intresse för hantverket systemutveckling. Träffa oss i ett första möte så kartlägger vi vad som är viktigt för just Dig och vilka utmaningar du vill vara med att lösa.

Kontakta mig!

Lotta Nilsson
0761-346330
lotta.nilsson@avegagroup.se

Ansök nu!
Visa alla lediga tjänster

Ansök här

Se andra lediga tjänster

Se fler lediga tjänster