Vi söker lösningsarkitekter och förändringsledare med känsla för digital transformation och fokus på Office 365

Förändringsledare, SharePoint Office 365 | Pär Liljedahl

Ansök nu!

Vi söker lösningsarkitekter och förändringsledare

Brinner du för att skapa affärsnytta utifrån de funktioner som ryms inom Office 365-plattformen? Vill du jobba i ledande roller hos spännande kunder? Då kan Avega vara din nästa arbetsplats!

Avega betyder känsla på sanskrit. På Avega kombinerar vi känsla med kompetens för att stötta våra kunder. Som specialister på digital transformation, Office 365 och SharePoint fokuserar vi på hur nya tekniska möjligheter och ökad effektivitet kan förbättra företag, samhälle och enskilda människors liv.

Om rollen

Vi stöttar kunder genom att skapa stabila tekniska lösningar med hjälp av Office 365 och SharePoint samtidigt som vi skapar verklig affärsnytta i form av ökad effektivitet i det dagliga arbetet, förbättrade processer och nytt arbetssätt. Våra uppdrag spänner från förstudier som undersöker verksamhetens förutsättningar för en lyckad implementation, över anpassning till lagar och regler till förändringsledning genom hela införandet av nytt arbetssätt – och allt där emellan.

Vi bidrar till en mer produktiv verksamhet hos banker, matvarubutiker, globala industrier och bensinbolag.

Vad vi erbjuder

Hos oss får du möjligheten att jobba med drivna kollegor, utbyta erfarenheter och utöka din komfortzon. Eftersom alla på Avega är erfarna konsulter tar vi ofta ledande roller i viktiga projekt hos våra kunder. Vi förstår vikten av att ligga i framkant kompetensmässigt och erbjuder ett unikt forum för kompetensutveckling – Elevate. Givetvis har vi ett bra paket i botten med bland annat marknadsmässiga löner, friskvårdsbidrag, sjukförsäkringar och bra pensionspolicies.

Om dig

Just nu söker vi dig som vill bidra med kunskap och erfarenhet inom projekt/förändringsledning eller lösningsarkitektur med speciellt fokus på Office 365 och SharePoint Online. För att passa hos oss behöver du ha jobbat minst fem år i branschen. Ett stort plus är om du haft fokus på den digitala arbetsplatsen eller intern effektivisering och samarbete. Det är givetvis meriterande om du har erfarenhet från Enterprise-lösningar, O365 eller SharePoint online. Det är viktigt att du är lyhörd och har känsla för verksamhetens behov.

Om du känner igen dig i denna beskrivning vill vi gärna träffa dig för ett första möte och diskutera hur vi kan matcha dina erfarenheter och din kompetens med Avegas vision för att ge kunderna verklig nytta.

Kontakta mig!

Pär Liljedahl
0733-51 42 81
par.liljedahl@avegagroup.se

Ansök nu!
Visa alla lediga tjänster

Ansök här

Se andra lediga tjänster

Se fler lediga tjänster