Vi söker Sveriges bästa Dynamics-konsulter!

Dynamics | Joakim Westergren

Ansök nu!

Vi söker Sveriges bästa Dynamics-konsulter

Avega söker erfarna lösningsarkitekter och affärskonsulter inom Dynamics 365 till vårt team i Stockholm. Vi söker dig som vill arbeta med affärsprocesser och Dynamics i avgörande, ofta ledande roller hos spännande kunder. Du kommer att ingå i ett team med några av de bästa inom Dynamics som vill utvecklas och hjälpa kunderna att tillvarata den fulla potentialen hos både system och medarbetare.

Avega är ett konsultföretag med ett heltäckande erbjudande inom digital transformation med spetskompetens inom lösningar baserade på Dynamics 365 (tidigare AX och CRM). Vi strävar alltid efter att leverera verksamhets- och kundnytta oavsett teknisk plattform.

Om rollen

Som konsult på Avega tar du nyckelroller hos våra kunder. Du kommer att jobba med såväl affärsprocesser och arkitektur inom Dynamics för att hjälpa kunderna att tillvarata den fulla potentialen hos systemet och Microsoftplattformen. Avega erbjuder strategi, analys och planering som ligger till grund för den lösning som ska utvecklas och du kommer att kunna arbeta med allt från inledande analys/planering till design och utveckling samt med att säkerställa att våra kunder kan förvalta lösningarna.

Om dig

Vi söker dig som är expert på Dynamics 365 och som även har god förståelse för och kunskap inom angränsande IT-områden. Du har erfarenhet av och kan affärsprocesser och förstår hur dessa kan stöttas av Dynamics. Då du kommer att ta ledande och rådgivande roller hos våra kunder söker vi dig med en gedigen bakgrund inom Dynamics 365 och som har erfarenhet av affärsprocesser, förändring och digital transformation, samt är kommunikativ och trygg i ledarrollen.

För att lyckas som lösningsarkitekt/ affärskonsult hos oss behöver du:

  • Brinna för att göra skillnad hos kunderna – och veta hur man gör det
  • Flerårig erfarenhet av framtagning av lösningar för Dynamics 365/AX och CRM
  • Flerårig erfarenhet av analys och design av helhetslösningar
  • Gedigen kunskap om kunders utmaningar inom affärsprocesser, förändring och digital transformation
  • Vilja att arbeta med molnbaserade lösningar såsom Dynamics 365 Online, Azure, med mera.

Vad vi erbjuder

Hos Avega är alla erfarna specialister. Vi tar ofta både krävande och ledande roller i våra kunders viktigaste projekt. Du får chansen att utvecklas tillsammans med andra skarpa konsulter i en kreativ och dynamisk miljö både i spännande kunduppdrag och inom Avega Group. Vi förstår vikten av att ligga i framkant kompetensmässigt och erbjuder ett unikt forum för kompetensutveckling – Elevate. 

Om du känner igen dig i denna beskrivning vill vi gärna träffa dig för ett första möte och diskutera hur vi kan matcha dina erfarenheter och din kompetens med Avegas vision för att ge kunderna verklig nytta.

Kontakta mig!

Joakim Westergren
070-290 30 37
joakim.westergren@avegagroup.se 

Ansök nu!
Visa alla lediga tjänster

Ansök här

Se andra lediga tjänster

Se fler lediga tjänster