Möt Sudipa DuttaRoy, lösningsarkitekt på Avega

Sudipa har jobbat på Avega sedan januari 2020.

Vad gör du på Avega?

Jag är konsult på Avega och arbetar som lösningsarkitekt inom olika branscher. Brukar beskriva mig själv som ”one woman army som levererar projekt från ax till limpa”.

Vad är det bästa med Avega?

Att man får möjlighet att bygga vidare på sin förmåga och talang samtidigt som man utvecklar sin begåvning på individnivå men även på gruppnivå med sitt team. Allt detta medan man har väldigt roligt tillsammans. Jag uppskattar också att mitt dotterbolag Avega analytics har en kvinnlig ledar-duo som jobbar aktivt för att öka andelen kvinnor i bolaget och samtidigt locka fler kvinnor till IT-branschen.

Beskriv en Avegan!

En Avegan ser jag som prestigelös, självgående, positiv och sympatisk! En person som vill göra skillnad, både för kunden och sina kollegor. Jag är stolt att vara på ett bolag som Avega.

Är det något annat du vill lyfta fram med Avega?

Vi är många bolag med specialistkompetens inom olika områden, samtidigt som vi samarbetar över hela organisationen vilket skapar samhörighet. Trots pandemin håller vi entusiasm och glädje på topp genom exempelvis digital fika, digital julfest, stegtävlingar, walk and fika, föreläsningar och en massa annat skoj. Vi hittar lösningar. Inom Elevate som är vår kunskapskanal så har vi något som heter Lunch&Learn där alla medarbetare får chansen att dela med sig av kunskaper och erfarenhet vilket jag uppskattar väldigt mycket. Det ger oss möjligheten att växa och utvecklas tillsammans.

Det här visste du inte om mig!

Jag gillar att måla på duk, textil, porslin och trä men föredrar mest att måla på små stenar. Jag bruka välja resmål efter ställen där jag kan plocka hem stenar för att sen kunna måla på dem 🙂

 

Läs mer om Avegas erbjudande Effektiv uppföljning med Power BI

Möt fler medarbetare