Avegas Amanda Sterner utsedd till Microsoft MVP

3 februari, 2020

Avegas Amanda Sterner utsedd till Microsoft MVP

Amanda Sterner, specialistkonsult på Avega, har fått Microsofts utmärkelse MVP – Most Valuable Professional – inom Office Apps & Services. Det gör Amanda till en av endast 7 MVP:er inom området i Sverige.

Utmärkelsen MVP är ett bevis på teknisk kompetens, djupt engagemang och en vilja att utveckla och hjälpa andra genom att tala på konferenser, blogga, ger återkoppling på produkter eller på andra sätt bidrar till Microsoft-communityn. Microsoft utser MVP:er varje kvartal och utvärderar alla MVP:er årligen.

– Vi är så stolta över Amanda och glada för hennes skull, säger Fredrik Ring, VD på Avega. Det krävs en enorm personlig drivkraft för att bli MVP. Jag är oerhört glad att Microsoft har uppmärksammat det jobb Amanda gör och det hon bidrar med inte bara hos våra kunder utan till hela communityn. Jag är också stolt över att ha så engagerade och dedikerade medarbetare som utmärkelsen faktiskt är ett bevis på.

Amanda bloggar och poddar om framför allt Teams. Hon är också en av organisatörerna bakom Teamsdagen, ett heldagsevent i Stockholm den 11 mars, som Avega sponsrar. Biljetterna tog slut på mindre än en timme, men det finns kölista.

Grattis Amanda, önskar kollegorna på Avega!

Läs mer om Amanda här.


Visa alla press-nyheter

Senaste från Nyheter & Press