Per Adolfsson ny VD och koncernchef i Avega Group

9 maj, 2016

Styrelsen i Avega Group AB, ett specialistkonsultföretag inom verksamhetsutveckling och IT, har utsett Per Adolfsson till VD och koncernchef i Avega Group. Per är idag VD på Bisnode Sverige och kommer att tillträda sin nya roll den 8 augusti 2016.

Per Adolfsson har lång och dokumenterat god erfarenhet av verksamhetsutveckling i tjänsteföretag och har arbetat i ledande befattningar inom IT-branschen i över 20 år. Han har tidigare varit verksam som bland annat VD för Microsoft Sverige och försäljningsdirektör på HP Services.

Tillsammans med styrelsen och ledningen ska Per ta nästa steg i Avega Groups utveckling, där fokus på verksamhetsutveckling, kompetensutveckling och fortsatt stark kundorientering för att få de mest spännande uppdragen, ska leda till stark tillväxt med bibehållen god lönsamhet.

– Per kombinerar gedigen erfarenhet av ledarskap med bred branschkunskap som spänner över såväl tjänster som mjuk- och hårdvara. Han har också arbetat i företag som ligger i framkant vad gäller digitaliseringen. Detta tillsammans med hans förmåga att utveckla organisationer och människor gör det fantastiskt roligt att välkomna Per i rollen som VD och koncernchef på Avega Group, säger Anna Söderblom, styrelseordförande i Avega Group.

– Avega Group har, med sitt fokus på specialistkonsulter inom verksamhetsutveckling och IT, en stark och attraktiv position på en oerhört spännande marknad. Jag ser fram emot att tillsammans med alla medarbetare ta bolaget till nästa nivå, säger Per Adolfsson.

Per kommer att tillträda sin nya roll den 8 augusti. Fram tills Per tillträder fortsätter Johan Ekesiöö i rollen som tf. VD. Därefter kommer Johan att fortsätta utveckla Avega Group i sin roll som styrelseledamot i företaget.

Informationen är sådan som Avega Group AB (publ.) ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande kl. 08.45 den 9 maj 2016.

Stockholm den 9 maj 2016, Avega Group AB (publ)

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Anna Söderblom, Styrelseordförande Avega Group AB
Tel: 46 (0)70 940 90 01


Visa alla press-nyheter

Senaste från Nyheter & Press