Systemutveckling och arkitektur

Systemutveckling och arkitektur

Vi gör bara det vi är riktigt bra på. Som specialister inom systemutveckling förbättrar vi företag, samhället och människors liv.

Utmaningar är något vi gillar och drivs av. Därför tar vi gärna och ofta nyckelroller ute hos våra kunder. Vi är doers som bygger fantastiska kundupplevelser och digitala lösningar i framkant.

E-hälsa, fintech, e-handel, underhållning, media, publik sektor, energi och bilindustri – vi återfinns i de flesta branscher. Våra kunder är allt från start-ups och medelstora företag till globala jättar. Kolla gärna våra kundcase!

Vi hjälper våra kunder att bygga moderna och skalbara system från grunden. Detta genom avvägda val av verktyg och molntjänster; design och implementation av infrastruktur som kod, CI/CD pipelines samt fullstack webbapplikationer. Vi utvecklar och automatiserar tekniska lösningar som referensarkitektur och infrastruktur för utvecklare samt micro services och microfrontend-applikationer.

Vi strävar ständigt efter att vara den mest utvecklande arbetsplatsen i våra konsulters karriärer. Detta gör vi genom individuell uppdragsmatchning, vårt nätverk av specialister och kompetensnätverket Elevate.

Genom åren har vi växt men lyckats behålla känslan av det familjära och prestigelösa bolaget. Vi hittar ofta på saker tillsammans, både i kunskapsutvecklande syfte och roliga, sociala aktiviteter. Från cykelturer och grillning till Bodyflight och minigolf i VR.  

Vill du veta mer om våra medarbetare och vad de har att säga om livet som Avega-konsult? Här kan du läsa mer om våra medarbetare. 

Är du nyfiken på vad våra konsulter gör förutom sina uppdrag? Lyssna in systemutvecklarnas egen podcast, Snack Overflow där olika konkreta problem från arbetslivet tas upp, work-life balance, nya tekniker, lösningar, agila frågeställningar etc. 

Vill du också fortsätta utvecklas? 
Vår ambition är att samla de mest drivna konsulterna som genom specialistkompetens vill göra skillnad hos kunderna. Är du expert inom ditt område, jobbat som konsult tidigare och sugen på att utvecklas framåt? Då kanske Avega är en plats för dig. Spana in våra lediga tjänster

Vill du jobba hos oss med Systemutveckling och arkitektur

Att jobba hos Avega