Affärslösningar

Affärslösningar – innovation, effektivisering och styrning med stöd av standardsystem

Vi stödjer innovation, effektivisering och styrning av verksamheten genom upphandling, planering och införande av affärslösningar och plattformar från SAP, Oracle och Microsoft samt kompletterande standardlösningar för enskilda affärsprocesser. Detta innefattar lösningar både i kundernas egen IT-infrastruktur och i molnet, alternativt en hybridarkitektur, liksom utveckling av tilläggsfunktionalitet, master data-hantering, integration till andra system samt Business Intelligence-lösningar och Collaboration-lösningar för den flexibla arbetsplatsen.

Avega ger ett helhetsperspektiv på arkitekturen för att realisera största möjliga värde genom hela systemlivscykeln – från kravanalys och implementering till effektiv styrning och förvaltning. Genom vårt oberoende kombinerat med gedigen specialistkompetens i dessa plattformar samt kompletterande standardlösningar kan vi alltid utgå från kundens unika behov.

Med vårt helhetsperspektiv och erfarenhet kan vi även vara rådgivande till våra kunder inom alla huvudprocesser såsom ERP, BI, CRM, e-handel och marknadsautomatisering, men även inom andra områden som till exempel Master Data, integration, processautomation och IT-säkerhet.

Områden