Vilka är vi på Avega? Erfarna specialistkonsulter som gör skillnad

300 specialistkonsulter inom digital transformation

Avega Group är ett konsultföretag inom digital transformation. Avega erbjuder erfarna specialister inom de områden som krävs för att hjälpa kunderna i den digitala transformationen och tar uppdrag som experter eller mindre team eller projekt. Vi hjälper kunderna från arkitektur och kravställning till strategirealisering och implementering av valda processer, metoder och lösningar, oavsett om de byggs på standardplattformar eller som kundunika lösningar. Vi åtar oss nyckelroller hos våra kunder som kräver erfarenhet och expertis.

Avega Group är arbetsplatsen för erfarna specialistkonsulter inom digital transformation. Inom vissa branscher är man specialist efter tre år medan det tar betydligt längre tid inom andra områden. Centralt för oss är att våra konsulter brinner för att göra skillnad och skapa framgång – och vet hur man gör det.

Vår affärsidé är att matcha våra kunders behov med medarbetarnas specialistkompetens och fokus, vilket gagnar både kunder och medarbetare. Avega grundades 2000. Vi är cirka 300 konsulter och finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer om Avega Group