Logotype

Avega Group – logotype

Här finns Avega Groups logotype för press och nedladdning. Bilderna får användas i anknytning till Avega Groups marknadsförings-, försäljningsmaterial samt i nyhetsartiklar om Avega. Om de ska användas i något annat sammanhang krävs tillstånd från Avega. Det är inte tillåtet att beskära, byta färg på eller ändra logotypen på något sätt. Det är också viktigt att ta hänsyn till logotypens frizon.

Varianter

1) Original
Om möjligt ska originallogotypen användas. Förutom svart ingår färgerna PMS 201 (röd) och PMS Coolgray 5 (grå). För CMYK-tryck och utskrifter gäller svart samt C0,M100,Y65,K34 (röd) och C0,M0,Y0,K30 (grå). När bakgrunden konkurrerar med någon av färgerna i logotypen ska alternativ 2 eller 3 användas.

Ladda ner:
 Avega Group – Original logotype (png)

 Avega Group – Original logotype (jpg)

 Avega Group – Original logotype (gif)

 Avega Group – logotype till Skype (jpg)

Avega Group – logotype till Signatur (jpg)

2) Svart
Används till svartvita tryck och då bakgrunden är i annan färg än vitt.

Ladda ner:
 Avega Group – Svart logotype (png)

3) Negativ
Vid mörk bakgrund kan den negativa logotypen användas i vitt eller silver/grå.

Ladda ner:
 Avega Group – Negativ logotype (png)

 

Frizon

Logotypen ska omges av en tom yta som minst motsvarar det inledande ”a” i logotypen. I ett textdokument bör den tomma ytan motsvaras av minst det dubbla avståndet.

Minimistorlek 26×3,2 mm

För att behålla logotypens kvalité finns det en minsta storlek, den kan dock variera mycket beroende på material och teknik. Den minsta storlek som återges här gäller vid bra förutsättningar för färgtryck på papper av god kvalitet.

 

Vi hjälper dig gärna med information och råd om hur du bör använda vår logotyp, och i vilka sammanhang det går bra. E-posta din fråga till: kommunikation@avegagroup.se